Boris Mataković
Katarina Mamić

Imamo novu Miss Hrvatske: Lijepa Katarina predstavljat će Hrvatsku pred cijelim svijetom

Na otoku Lošinju održan je Izbor za Miss Hrvatske, a titulu je odnijela Katarina Mamić i našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu.

Katarina Mamić (22) predstavnica je Ličko-senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote. Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani, a kazala je da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.

Boris Mataković

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Izbor za Miss Hrvatske održao se na otoku Lošinju što je ujedno i prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

Boris Mataković

Boris Mataković

Četrnaest natjecateljica nosile su cipele Shoe Selection, te kolekcije Galko, Lella Design, Zorana Aragovića te Ivice Skoke. Nova Miss Hrvatske provest će punih mjesec dana u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se pripremati za Izbor Miss Svijeta.

Linker
04. prosinac 2023 13:03