Optička iluzija

Izgubili joj prtljagu na aerodromu, ali manekenka je ipak uspjela oduševiti na crvenom tepihu

Elsa Hosk oduševila je publiku na 76. filmskom festivalu u Cannesu haljinom koja prkosi gravitaciji. Supermodel je mamila uzdahe na premijeri francuskog filma "La Passion de Dodin Bouffant", a na društvenim mrežama je otkrila kako je skoro ostala bez neobične kreacije.

Za većinu zvijezda nema ništa gore nego doživjeti peh na crvenom tepihu, posebice bitnom tepihu kao što je onaj na Filmskom festivalu u Cannesu. Noćna je mora doživjeti nezgodu nakon mjeseci planiranja savršenog outfita. Međutim, ponekad su nesavršenstva poželjna, a to je dokazala 34-godišnja manekenka Elsa Hosk svojom vrlo neobičnom haljinom. Naime, njezina haljina prkosi gravitaciji i namjerno izgleda kao da pada s njezina tijela.

image
VALERY HACHE AFP

Za premijeru filma “La Passion De Dodin Bouffant”, Hosk je odjenula haljinu luksuznog modnog brenda Viktor & Rolf koja se sastoji od blago nakošene haljine od tila preko korzeta nude boje. Puderasto plavi komplet prvi put je debitirao na modnoj pisti tijekom revije couture kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

image
VALERY HACHE AFP

Iako su dizajneri Viktor Horsting i Rolf Snoeren poznati po nadrealnim i ponekad čudnim kreacijama, s najnovijom couture kolekcijom su nadmašili sami sebe. Osim haljine koju je odjenula poznata plavuša, u kolekciji je bilo i drugih jednako dimenzionalnih kombinacija. “To je apsurdan pogled na stereotip couture balskih haljina”, rekao je Snoeren za Vogue Runway.

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je kolekcija izazvala pompu na društvenim mrežama i bila inspiracija za brojne memeove, čini se da je Hosk prva zvijezda koja je bila dovoljno odvažna da odjene jednu od tih haljina na crvenom tepihu.

Zanimljivo je da je Hosk u zadnji trenutak dobila željenu haljinu. Naime, lijepa Šveđanka otkrila je na Instagramu da se pri dolasku u Francusku zagubila njezina prtljaga. Haljina je zatim morala biti poslana avionom kako bi je ipak mogla odjenuti za premijeru.

image
CHRISTOPHE SIMON AFP

Linker
16. travanj 2024 02:51