Matt Baron/Shutterstock
sretne vijesti

Iznenađenje! 11 mjeseci nakon sina u obitelj Paris Hilton stigla je kćerkica

Bogata nasljednica na društvenim mrežama je otkrila kako se njihova obitelj proširila za još jednog člana, ali i koje ime su odabrali za djevojčicu.

Bogata nasljednica na društvenim mrežama je otkrila kako se njihova obitelj proširila za još jednog člana, ali i koje ime su odabrali za djevojčicu.

42-godišnja bogata nasljednica i nekad poznata partijanerica posljednjih godina više je orijentirana obiteljskom životu. Paris Hilton u sretnom je u braku s 42-godišnjim milijunašem Carterom Reumom, s kojim je u siječnju ove godine, uz pomoć surogat majke, dobila sina Phoenixa. Samo 11 mjeseci kasnije, iznenadila je sve objavom kako je u njihovu obitelj stigao još jedan član.

image

Paris je u braku s Carterom Reumom, s kojim je u siječnju ove godine dobila sina Phoenixa preko surogat majke

INSTAGRAM

Paris sa svojih više od 25 milijuna pratitelja na Instagramu, podijelila kako je zahvalna na svojoj djevojčici – otkrivši tako spol bebe. Na fotografiji je ružičasta odjeća s ispisanim imenom „London”, koje su sretni roditelji namijenili svojoj kćeri.

Iako iz objave na prvu nije bilo jasno je li djevojčica već rođena, Paris je u komentarima na TikToku pojasnila situaciju. "Moja princeza je već stigla", napisala je Paris, a kako prenosi Daily Mail.

Bogatašica je već ranije govorila kako silno želi imati djevojčicu te da je već davno odlučila da će se zvati London. Naime, prošle je godine u emisiji „The Ellen Show” izjavila: “Djevojčica će se zvati London Marilyn Hilton Reum. Marilyn po mojoj baki i London jer mi je to najdraži grad, a i mislim da Paris i London zajedno zvuče slatko.”

@parishilton

Priceless moments? Family is everything?

♬ original sound - ParisHilton

Paris je početak 2000-ih provela zabavljajući paparazze i tulumareći s Britney Spears i Lindsay Lohan. Poznato je da je diktirala trendove i prije društvenih mreža. Svi se sjećaju njezinih ružičastih outfita, sunčanih naočala s cirkonima ili dijamantima i Juicy Couture trenirki od velura.

Godine 2020. snimila je dokumentarac „This is Paris”, u kojem je progovorila o traumama iz svog djetinjstva. Tada je otkrila da je kao tinejdžerica bila žrtva zlostavljanja u školi u Utahu zbog čega je kasnije stvorila lik ‘glupe plavuše‘ da bi se nekako zaštitila od svega i preživjela u okrutnom svijetu showbusinessa.

Za Cartera se udala u studenom 2021. godine. Par je bio u prijateljskim odnosima 15 godina prije nego što su započeli vezu u studenom 2019. godine, a zaručili su se tri mjeseca kasnije.

Linker
27. travanj 2024 13:39