VEČER SLAVLJA U SANTA MONICI

J. Lo izdominirala kao kraljica stila! Pogledajte najbolje kreacije s dodjele MTV Awardsa

Na dodjeli MTV-jevih godišnjih nagrada za najbolja filmska i televizijska ostvarenja crvenim tepihom prošetale su najveće zvijezde Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Olivia Rodrigo i Paris Hilton koja je na dodjelu stigla s mamom.

Glavna zvijezda dodjele MTV-jevih filmskih i televizijskih nagrada koje su dodijeljene sinoć u dvorani Barker Hangar u Santa Monici u Kaliforniji bila je latino diva i glumica Jennifer Lopez (52).

image

Emotivna Jennifer Lopez

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Po nagradu za životno djelo - dobila je i nagradu za najbolju pjesmu prigodnog naziva 'On My Way (Marry Me)' - stigla je u crnoj haljini dubokog dekoltea s potpisom dizajnerske kuće Monot koja je naglasila njezinu nevjerojatnu figuru.

image

Jennifer Lopez u haljini Monot

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Uz to su joj savršeno pristajale cipele s visokom petom iz kolekcije DSW, ali i pomno odabrani skupocjeni nakit: dijamante naušnice i ogrlica, a posebno zaručnički prsten kojim ju je nedavno zaprosio Ben Affleck.

Čitajte i:

U taj svečani look savršeno se uklopila njezina raspuštena duga kosa, ružičasta šminka i svjetlucavi make up očiju zbog čega je pojavom i sveukupnim dojmom Jennifer Lopez dominirala na crvenom tepihu.

image

Olivia Rodrigo u Jean Paul Gaultieru

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK

Glumica Olivia Rodrigo odabrala je haljinu s potpisom Jeana Paula Galutiera čiji je gornji dio nadahnut izgledom korzeta.

image

Chrishell Stause u izazovnoj kreaciji s izrezom na desnom boku

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Chrishell Stause je na crveni tepoih stigla u crnom topu i crnim hlačama s izazovnim mrežastim izrezom na desnom boku.

image

Sydney Sweeney u minici Miu Miu

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK

Zvijezda Euphorije Sydney Sweeney (24) za ovu je priliku odabrla ružičastu šljašteću minicu Miu Miu i isti takav grudnjak, a na crveni tepih je stigla u pratnji Javona Waltona.

image

Paris Hilton u haljini Asta Razme s majkom Kathy Hilton

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK

Paris Hilton ponovo je u svijetloplavoj kreaciji Asta Razme dokazala da je kraljica stila, a u Barker Hangar stigla je s mamomm Kathy Hilton, zvijezdom reality serijala Real Houswives of Beverly Hills.

image

Vanessa Hudgens u haljini Vere Wang

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

Među najatraktivnijim pojavama na crvenom tepihu bila je glumica Vanessa Hudgens u prozračnoj električno plavoj večernjoj haljini američke dizajnerice Vere Wang, a jedan od hitova večeri bio je modni izbor Kristin Cavallari koja je pristune zadivila profinjenom cveno-bijelo-crnom kombinacijom modne kuće YSL.

image

Kristin Cavallari u YSL-u

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK
Linker
12. travanj 2024 06:23