ARMANI GLOW

Jake ženske snage uživale u Zagrebu na intimnoj gala večeri luksuznog brenda!

Predstavljanje proizvoda za prijateljice brenda Armani Beauty održano je na gala večeri u nagrađivanom zagrebačkom restoranu.

Bolji povod za zajedničko druženje od gala večere u nagrađivanom zagrebačkom restoranu Noel koju su priredili predstavnici kozmetičkog brenda Armani Beauty teško je i zamisliti.

image

Arija Rizvić, Helena Minić Matanić, Kristina Krepela, Sanja Vejnović i Iva MIhalić

PROMO

Savršeno dotjerane brojne poznate dame poput glumica Arije Rizvić, Kristine Krepele, Ive Mihalić, Helene Minić Matanić, Sanje Vejnović..., voditeljica Ane Radišić, Tatjane Jurić i Jelene Glišić, pjevačice Gine Damjanović, modela Helene Šopar Zadro i drugih, upijale su beauty savjete kozmetičkih stručnjaka te uživale u pomno odabranom meniju koji je za njih pripremio chef Bruno Vokal.

image

Ana Radišić

PROMO

Povod za druženje bila je demonstracija mogućnosti tekućeg pudera Armani Luminous Silk s kojim se u trenutku postiže svježi i svilenkasti izgled kože zahvaljujući iznimnoj pigmentaciji za sve tipove kože, a dostupan je u 23 nijanse.

image

Arija Rizvić

PROMO

Sam dizajner Giorgio Armani oduvijek je naglašavao kako njegove kreacije nisu stvorene da prikriju ili sakriju osobnost pojedinca, već da je otkriju i razotkriju, pa u samoj srži njegova brenda leži autentičnost, nastojanje i težnja uvijek vrhunskim, inovativnim formulama.

image

Helena Minić Matanić

PROMO

Armani Glow rutinu u pet koraka s naglaskom na besprijekoran prirodni izgled tena predstavila face dizajnerica poznatog brenda.

image

Helena Šopar Zadro

PROMO
image

Gina Damjanović

PROMO
image

Iva Mihalić

PROMO
image

Jelena Glišić

PROMO
image

Sanja Vejnović

PROMO
image

Tatjana Jurić

PROMO
Linker
24. travanj 2024 17:53