PUT POD NOGE

Janko Popović Volarić na Motovun film festival stigao na biciklu

Zagrebački glumac u proteklih je desetak godina na dva kotača proputovao cijelu zemlju.

Na dva kotača je proputovao cijelu Hrvatsku: prije devet godina je na biciklu iz Zagreba otišao na snimanje filma Nevija Marasovića na Visu, a nakon toga ni Split, niti Beograd nisu mu bili predaleke i prezahtjevne destinacije, a sad je sa svojim omiljenim prometalom stigao i na motovunsko brdo filmova.

image

Svečano otvorenje uz balone od sapunica

SAMIR CERIC KOVACEVIC

Iako zaslužuje sve počasti i privilegije, poput službenog vozila i vozača, zagrebački glumac Janko Popović Volarić (42) na svečano otvorenje Motovun film festivala u središnjoj Istri stigao je sam, na biciklu, od kojeg se ne odvaja za vrijeme svog boravka u srednjovjekovnom istarskom gradiću.

image

Josipa Lisac na ljetnoj žegi nije skinula rukavice

SAMIR CERIC KOVACEVIC

Uz razgaljenu publiku i šarene mjehuriće od sapunice koji su barem na kratko sve nakupljene brige otpuhali daleko od brda, Motovun Film Festival i službeno je otvoren!

image

Goran Marković dobitnik je nagrade za životno djelo

SAMIR CERIC KOVACEVIC

"Ove godine slavimo dvije iznimne filmske karijere Gorana Markovića i Ranka Mitića Mite, dobitnika naših počasnih nagrada za životno djelo“, izjavio je Igor Mirković, direktor festivala.

image

Festival se održava u srednjevjekovnom istarskom gradiću

SAMIR CERIC KOVACEVIC

Video vezom u svečanost otvorenja se uključio ukrajinski redatelj Oleh Sencov, a festival je otvoren projekcijom filma ‘Put pod noge‘ iranskog redatelja Jafara Panahija.

image

Janko se i po gradu vozi biciklom

DAVOR MATOTA/CROPIX
Linker
13. travanj 2024 15:54