Josip Palameta

 MENART PRESS
ZAUVIJEK

Josip Palameta udružio snage s Matijom Cvekom: Pogledajte spot snimljen u Budimpešti

Josip Palameta proslavio se u trećoj sezoni showa "The Voice Hrvatska", a odlično se proveo u Mađarskoj na snimanju spota za pjesmu "Zauvijek".

Josip Palameta proslavio se u trećoj sezoni showa "The Voice Hrvatska", a odlično se proveo u Mađarskoj na snimanju spota za pjesmu "Zauvijek".

Proslavio se u trećoj sezoni showa "The Voice Hrvatska" u kojem je svojim glasovnim sposobnostima i scenskim nastupom oduševio Massima Savića, Davora Gopca, Ivana Dečaka i Vannu, a sad je u punom sjaju zablistao na snimanju spota svog novog singla "Zauvijek" u središtu Budimpešte. Pjesma je nastala u suradnji s Palametinim prijateljem i trenutno najpopularnijim domaćim pop izvođačem Matijom Cvekom.

"Moja nova pjesma zove se ‘Zauvijek‘, a autori teksta smo Matija Cvek i ja. Aranžman su napravili vrhunski glazbenici Tomo Presečki i Nino Krznar, a producent pjesme je Igor Pauk", izjavio je Josip Palameta prilikom predstavljanja pjesme.

"Pjesma ‘Zauvijek‘ je kao i svaka moja autorska stvar nastala spontano i u krivom trenutku s obzirom na to da se uvijek moram skloniti od društva kako bih mogao zabilježiti ideju iz koje nastaje pjesma. Možda se previše družim s ljudima pa sam stekao takav dojam", nastavio je Josip i otkrio da su on i njegova ekipa već na prvom sastanku odlučili da bi spot za pjesmu željeli snimiti u nekom velikom gradu pa je redatelj spota, Jan Erceg, predložio Budimpeštu. Odluka je bila pun pogodak jer su uspjeli snimiti prekrasne kadrove.

"Dio tima je, za razliku od mene, već bio u Budimpešti pa nam je to olakšalo odabir lokacija za snimanje", rekao je Josip.

image

Josip Palameta

PRESS

Spot ima dnevnu i noćnu priču koja, osim što čini savršenu pozadinu i ambijent za spot, donosi i svojevrsnu razglednicu za ovaj prekrasni grad. "Puno smo se nahodali, ali smo se jako dobro zabavili, a svakome tko nije bio preporučujem da posjeti Mađarsku i uvjeri se u njenu ljepotu. Za početak svakako pogledajte spot pa rezervirajte karte i smještaj za Budimpeštu“, poručuje Josip Palameta.

Linker
28. travanj 2024 11:53