Rasprodano!

Josipa Lisac je magnet za publiku! Dodan novi datum za sve koji žele na slavljenički koncert dive

Legendarna zagrebačka pjevačica dodala je novi datum za koncert na Ljetnoj pozornici Tuškanac, kojim slavi pola stoljeća veličanstvene karijere.

Ne zna se tko se više koga zaželio: obožavatelji Josipe Lisac ili legendarna zagrebačka pjevačica svoje publike. Kako god, nakon dvije godine koncertne letargije zbog pandemije koronavirusa i strogih epidemioloških mjera, te zabrane okupljanja koje su je pratile, koncerti se na velika vrata vraćaju, a među najtraženijima su nastupi Josipe Lisac koja će se zagrebačkoj publici predstaviti u čudesnoj atmosferi Ljetne pozornice Tuškanac.

Prvi koncert zakazan 1. lipnja rasprodan je dva mjeseca prije najavljenog termina, pa je u pjevačica u svoj raspored dodala novi datum, nedjelju 5. lipnja.

image

Josipa Lisac

SAŠA BURIĆ/CROPIX

Naša najveća glazbena umjetnica po prvi puta će nastupiti na ovoj lokaciji u strogom središtu grada, a kapacitet od 550 posjetitelja jamči intimnu atmosferu, nezaboravan provod i događaj koji će se pamtiti.


Pogledajte video


Josipa Lisac će predstaviti najveće hitove iz svog golemog kataloga pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva, a na pozornici će joj se pridružiti članovi njezina pratećeg benda s kojim će izvesti klasike kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije ”Tu”, “Tebi putujem” i “Daleko”. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 160 kuna, a dostupne su u sustavu Eventima.

Linker
19. travanj 2024 01:34