IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP
Glumac u problemu

Keanu Reeves ponovno na meti lopova: Nepoznati počinitelji upali mu u dom i otuđili oružje

Omiljeni glumac doživio je već nekoliko upada u svoj dom, a ovog puta sigurnosne kamere snimile su više muškaraca sa skijaškim maskama kako razbijaju jedan od prozora i ulaze u kuću vrijednu 6,5 milijuna dolara.

Omiljeni glumac doživio je već nekoliko upada u svoj dom, a ovog puta sigurnosne kamere snimile su više muškaraca sa skijaškim maskama kako razbijaju jedan od prozora i ulaze u kuću vrijednu 6,5 milijuna dolara.

Početkom prosinca u dom holivudskog glumca Keanua Reevesa u kvartu Hollywood Hills upali su provalnici sa skijaškim maskama. Policija u Los Angelesu primila je anonimni poziv o mogućem ometanju posjeda oko 19 sati, no kada su stigli pred kuću 59-godišnjeg glumca, nisu pronašli nikoga.

U jedan sat ujutro ponovno se oglasio alarm i policajci su se vratili. Sigurnosne kamere snimile su više muškaraca sa skijaškim maskama kako razbijaju jedan od prozora i ulaze u kuću vrijednu 6,5 milijuna dolara. Prema pisanju stranih medija, počinitelji su iz kuće uzeli vatreno oružje prije nego su pobjegli. Zasad nije poznato je li još nešto ukradeno, ali zna se da Reeves u to vrijeme nije bio kod kuće.

image

U dom Keanu Reevesa u kvartu Hollywood Hills upali su provalnici sa skijaškim maskama

APEX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da se zvijezda Matrixa našla na meti provalnika. Prije devet godina jedna je žena provalila u njegov dom dok je spavao u svojoj sobi. Provalnica nije ništa ukrala nego je zaspala u fotelji, a kasnije je glumcu rekla da je razlog provale bio taj što ga je htjela upoznati, nakon čega je on pozvao policiju.

Dan kasnije, druga je žena upala u njegovu kuću, a strani mediji su tada pisali da se potom otuširala i gola plivala u bazenu. Glumac u to vrijeme nije bio kod kuće, no nakon nekog vremena su došli čistači i pozvali policiju. Na kraju su obje žene završile na psihijatrijskom promatranju.

image

Keanu Reeves s partnericom Alexandrom Grant

MICHAEL TRAN AFP

Osim toga, Reeves i njegova 50-godišnja partnerica, vizualna umjetnica Alexandra Grant, ove su godine zatražili i dobili privremeni nalog za zabranu pristupa muškarcu koji tvrdi da je glumčev rođak. Muškarac je u periodu od tri mjeseca, od 5. studenog 2022. godine do 20. siječnja 2023. godine, upao čak šest puta na posjed bez dozvole jer je želio razgovarati s glumcem. Jednom prilikom u dvorištu je ostavio sumnjivi ruksak u kojem je pronađen DNK test, očito namijenjen za upotrebu na Reevesu. Inače, riječ je o 38-godišnjem Bryanu Keithu Dixonu koji se na društvenim mrežama nazivao Jasper Keith Reeves i pisao objave o tome da je s glumcem u krvnom srodstvu.

Omiljeni glumac definitivno nema sreće. Policija trenutno istražuje najnoviju provalu i analizira video snimke kamera, a najstrašnije je što sumnjaju da je anonimni poziv uputio netko tko je, iz zasad nepoznatih namjera, neko vrijeme promatrao kuću.

Linker
27. travanj 2024 06:55