Spektakl na šalati

Koncert Leta 3 privukao brojne poznate: Mamu ŠČ! pjevali Jadranka Kosor i Arija Rizvić

Glazbeni spektakl na kojem se uz riječke rokere na binu popelo više od sto izvođača, oduševio je domaću, ali i stranu publiku koja bend prati od nastupa na Euroviziji.

ŠČ manija ne prestaje. Riječki rokeri Let 3 na svoj koncert na zagrebačkoj Šalati nisu samo privukli domaće fanove već su na njihov spektakl stigli obožavatelji iz Španjolske, Austrije, Ukrajine pa čak i iz Japana.

Na koncertu su bili i brojni poznati među kojima glumica i redateljica Arija Rizvić s dečkom, TV novinarom Markom Vargekom. U publici je bila i političarka Sandra Benčić, pa i Edo Maajka sa suprugom Lilach i kćeri Ariel-Yasmin, a u back stageu kao posebna gošća bila je i bivša premijerka Jadranka Kosor. Odnos benda i Jadranke Kosor nije uvijek bio sjajan jer su joj se oni u vrijeme dok je bila premijerka izrugivali u pjesmi ‘Omađijaj me‘ iz 2013. godine. No ona je prva pružila ruku pomirbe pa je u showu ‘‘Masked Singer‘‘, gdje je bila jedna od natjecateljica, pjevala upravo njihovu pjesmu Mama ŠČ! i zaželjela im uspjeh na Euroviziji.

image

I Sandra Benčić uživala je u koncertu Leta 3

GORAN MEHKEK CROPIX
image

Rasplesani Arija Rizvić i Marko Vargek

GORAN MEHKEK CROPIX
image

Na koncertu je bila i Jadranka Kosor

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

A članovi benda kako bi izgladili situaciju, nedavno su kleknuli pred njezinom fotografijom i poručili joj da ju pozivaju na njihov zagrebački koncert na Šalati. A koncert je, kako je Mrle najavljivao, bio pravi spektakl. Naime, trajao je dva i pol sata, otpjevali su više od 30 pjesama, a osim benda nastupilo je još stotinjak izvođača, među kojima i Akademski zbor Ivan Goran Kovačić i orkestar pod ravnanjem dirigenta Olje Dešića. Letovci su naravno, napravili i nevjerojatan vizualni doživljaja, a na pozornicu su stigli u svom zlatnom traktoru i zlatnim odijelima.

image

Uzavrela atmosfera na Šalati

GORAN MEHKEK CROPIX
image

Uz riječke rokere nastupilo je još stitinjak izvođača

GORAN MEHKEK CROPIX

U subotu kada je koncert održan Let 3 objavio je i novi album ŠČ! na kojem se uz već internacionalni hit s Eurovizije nalaze obrade njihovih starih pjesama koje izvode Ovaj koncert bio je ujedno i najava skorašnjeg izlaska njihovog novog albuma koji, uz nezaobilaznu Mamu ŠČ, donosi obrade njihovih starijih pjesama u kojima su ima se pridružili Alen Vitasović, Marina Perazić, Tereza Kesovija, TBF, Siniša Vuco, bend El Combo i Alka Vuica.

Linker
25. travanj 2024 08:16