Madonna

 STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Još malo strpljenja

Kraljica popa se vraća: Madonna se oporavlja, uskoro će otkriti nove datume turneje

Madonna je bila prisiljena odgoditi turneju kojom želi obilježiti 40 godina od objavljivanja svog prvog albuma, zbog teške bakterijske infekcije, hospitalizacije i potom oporavljanja kod kuće.

Madonna je bila prisiljena odgoditi turneju kojom želi obilježiti 40 godina od objavljivanja svog prvog albuma, zbog teške bakterijske infekcije, hospitalizacije i potom oporavljanja kod kuće.

Pop kraljica Madonna, izgleda, dobro se oporavlja nakon zdravstvene krize koja ju je pogodila koncem lipnja, toliko dobro da je najavila kako će uskoro objaviti točne nove datume svoje slavljeničke turneje. Datumi će prvo osvanuti na Instagram Storyjima 64-godišnje zvijezde, a kako je najavila, također na Instagram Storyjima, to će se dogoditi „u sljedećih nekoliko dana”.

image

Madonnina objava

MADONNA/INSTAGRAM

Madonna je bila prisiljena odgoditi Celebration World Tour, kojom želi s fanovima dostojno obilježiti 40 godina od objavljivanja svog prvog albuma, zbog teške bakterijske infekcije koja ju je gotovo došla glave, hospitalizacije i potom liječenja kod kuće. „Hvala vam još jednom na vašoj nevjerojatnoj podršci i strpljivosti kroz posljednjih nekoliko tjedana. Sretna sam što mogu reći da će novi raspored koncerata doći u idućim danima. Vidimo se uskoro na zasluženoj proslavi”, napisala je glazbenica obožavateljima preko fotografije žute ruže na dlanu.

Već je u srpnju najavila kako će turneja po novome početi u Europi, a ne u Sjevernoj Americi kako je bilo prvotno planirano. Fanovi se moraju još malo strpjeti za točan raspored, a Madonna je s njima podijelila i koliko je zahvalna svojoj djeci za podršku dok je bolovala. „Ljubav obitelji i prijatelja najbolji je lijek. Mjesec dana nakon izlaska iz bolnice i mogu razmišljati”, napisala je te objavila nekoliko fotografija. Među njima je i fotografija sa 17-godišnjim sinom Davidom Bandom te druga na kojoj pozira s 26-godišnjom kćeri Lourdes Leon. „Kad mi je sve potonulo, moja su djeca bila tu za mene. Vidjela sam njihovu stranu koju nikad prije nisam vidjela”, napisala je ponosna majka koja jedva čeka susrete s obožavateljima.

Linker
30. travanj 2024 17:12