Zvijezde pjevaju

Krešo 'masakrirao' pjesmu pa ispao iz showa, Tara i Dino ponovno oduševili sve prisutne

Sedma emisija showa 'Zvijezde pjevaju' bila je najnapetija do sada - jedan par je ispao, drugi je rasturio otpjevavši poznati mjuzikl, a treći je pokupio sve desetke.

U sedmoj, polufinalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' tri posljednja para pjevala su dvije pjesme - pjesmu mentora te jednu pjesmu žanra u kojem se dosad nisu okušali.

Show su otvorili Krešimir Međeral-Sučević i Ivana Kindl pjesmom Parnog Valjka 'U Prolazu', no žiri nije bio baš oduševljen izvedbom. Iako su dobili samo 30 bodova, Valentina je ipak pohvalila Krešu. "Krešo, nisi u prolazu definitivno, ali došao si dovde na krilima svoje mentorice. Vidi se da si uložio puno truda", rekla je Valentina.

HRT Facebook

U drugom krugu par je otpjevao pjesmu mentorice Ivane Kindl 'Sve istine i laži'. "Ti si masakrirao ovu pjesmu, ali čeka te briljantna karijera u punku ili rapu", Kreši je poručila Remi, no Škoro je rekao kako je Krešo izmasakrirao samo drugi dio pjesme. Žiri im je dao 28 bodova, a čak ni zbroj svih poziva i poruka gledatelja nije im omogućio ostanak u finalu.

HRT Facebook

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić sve su oduševili izvedbom hit mjuzikla 'Let it Go' iz filma Frozen, za koju im je žiri dao ukupno 36 bodova. "Raznovrsni ste i u svemu si dobra Ashley", rekla je Danijela, a Remi im je poručila da su ovom izvedbom prodali emociju i priču. Škoro je bio kratak: "Very, very nice", poručio im je.

Škorinu pjesmu 'Ne govori da me znaš' vrlo su emotivno otpjevali u drugom krugu, na što je žiri zaključio kako među njima definitivno ima kemije. "Nakon ovog showa nemoj prestati pjevati", poručila je Danijela Ashley. Zaradili su dvije desetke te ukupno 38 bodova.

HRT Facebook

Dino Jelusić i Tara Thaller otpjevali su rock'n'roll evergreen 'Can't Buy Me Love' i, naravno, pokupili sve desetke. Remi je zaključila da su zreli za koncertne nastupe, a Danijela je ustvrdila da kako je ovo bio mudar odabir pjesme kojoj su dali novu dimenziju.

HRT Facebook

Pjesmom 'Ti si moja prva ljubav' Dino i Tara su priveli kraju polufinalni show te ponovno dobili gromoglasan pljesak i sve desetke. Nakon zbrajanja bodova žirija i gledatelja, Krešo i Ivana imali su ih najmanje, pa su još jednom zapjevali i oprostili se od showa.

Posebni gosti u emisiji bili su Neno Belan i Antonela Doko koji su otpjevali pjesmu 'Ella e' pojačani saksofonistom Igorom Geržinom i HRT-ovim bendom Zvijezde sviraju.

Linker
19. travanj 2024 02:58