Senzacija u žutom

‘Krilata‘ Heidi Klum zasjenila sve kolegice na crvenom tepihu

Izazovna haljina fluorescentno žute boje koju je odjenula 49-godišnja Heidi preko prsiju ima trake, bokovi i pupak su goli, a tu je i ekstremno visoki prorez za nogu. Kreirao ju je Zuhair Murad.

Na crvenim tepisima Filmskog festivala u Cannesu ne nedostaje glamura i smjelih odjevnih kombinacija, no u svoj toj eleganciji i raskoši posebno je zabljesnula Heidi Klum koja je pred fotografe došetala poput nekog krilatog sunca i zasjenila ostale kolegice. Doduše, imala je i vrlo odvažan dekolte koji je povremeno otkrivao koji kvadratni centimetar kože previše kada bi Heidi pozirajući raširila „krila”. Kako je izvijestio Daily Mail, nekadašnji supermodel, a sada sutkinja u showu „The America‘s Got Talent”, predvodila je zvijezde, kao što su glumica Kate Beckinsale i modeli Helena Christensen i Winnie Harlow, koje su prisustvovale premijeri francuskog filma „La Passion De Dodin Bouffant” u centru Palais des Festivals u srijedu.

image

Heidi Klum u punom sjaju Muradove haljine

VALERY HACHE AFP
image

Povremeno je haljina otkrivala koji kvadratni centimetar kože previše

VALERY HACHE AFP

Izazovno rezana dugačka haljina fluorescentno žute boje koju je odjenula 49-godišnja Heidi zapravo preko prsiju ima trake, bokovi i pupak su goli, a ramena su ukrašena draguljima. Tu je i ekstremno visoki prorez za nogu koji seže iznad prepone, a sve je podignuto na višu razinu lepršavom pelerinom koja dolazi do punog izražaja tek kada se ruke podignu i rašire, što je Heidi rado činila. Haljina je kreacija modnog dizajnera Zuhaira Murada iz njegove ovogodišnje proljetne kolekcije, a dojmu lebdenja pridonijele su i prozirne štikle koje je nasmijana Heidi obula. Muradove radove cijene i vole i druge poznate žene, poput Jennifer Lopez, Chrissy Teigen, Megan Fox i Eve Longorije, a po ocjenama modnih stručnjaka Daily Maila, njemačka je manekenka u njegovoj haljini izgledala „stvarno senzacionalno”.

Spomenimo na kraju da premijerno prikazani film nosi i naslov „The Pot-au-Feu”. Ta se romantična drama odvija 1885. i opisuje ljubavnu vezu kuharice (Juliette Binoche) i chefa za kojeg radi (Benoit Magimel).

Linker
21. travanj 2024 14:50