Press
3 dame, 3 priče

Ljetna, glazbena poslastica: Zajednički koncert Meritas i Jelene Radan na Tvrđavi sv. Mihovila

Programski koncept pod nazivom "3 priče" u Šibenik donosi novu dozu glazbenog optimizma, snage i nade u bolje sutra, autorice su poželjele istovremeno spojiti i razdvojiti svoje izvedbe s idejom da publika doživi tri različite atmosfere.

Tragom prošlogodišnjih koncerata koje su priredile kroz zajednički program When Tomorrow Comes tijekom Adventure, te rasprodani koncert "Fado" na Tvrđavi Barone, Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan vraćaju se u Šibenik zajedničkim koncertom 31. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila gdje će predstaviti novo poglavlje zajedničkih nastupa.

Programski koncept pod nazivom "3 priče" u Šibenik donosi novu dozu glazbenog optimizma, snage i nade u bolje sutra. Sadržajno osvjetljava nove kontekste u kojima su se ljudi zatekli, te istodobno predstavlja i svjež umjetnički uzlet njenih autorica. Priče su to o sreći, tuzi i - ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina koji istovremeno sve elemente savršeno spajaju u smisleno glazbeno djelo.

Autorice su poželjele istovremeno spojiti i razdvojiti svoje izvedbe s idejom da publika doživi tri različite atmosfere – onu Meritasica, u izvedbama autorskih uspješnica poput Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, zatim Jeleninu izvedbu pjesama Voljet ću te sutra, Kad nas ne bude, Sjeti me se ljube, te onu zajedničku u kojoj predstavljaju svoje obrade cijenjenih autora poput Annie Lennox, Alanis Morisette, Amande Marshall, Neil Younga, Mando Diao i Duran Durana. Kako same kažu, svaka od odabranih pjesama uvelike je utjecala na njihov bogati autorski rad i oblikovala umjetnički senzibilitet svake glazbenice pojedinačno.

Željno iščekujući ponovni povratak na scenu, miljenice šibenske publike počastit će prisutne i premijernim izvedbama novih autorskih pjesama nastalih u "periodu tišine" koji je za njih bio iznimno plodan. Bez sumnje je da će kompaktna kombinacija tri jedinstvena vokala - Jelene, Meri i Anite – publici na tvrđavi ispričati nadasve zanimljive glazbene priče.

Ulaznice u prodaji od 14. srpnja

Ulaznice po cijeni od 100 kuna u prodaji su od utorka, 14. srpnja isključivo za korisnike Mastercard i Maestro kartica koji ostvaruju ekskluzivnu pogodnost online kupovine u sustavu Eventim od utorka u podne do četvrtka, 16. srpnja u podne. Najbrži među njima ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice.

Ulaznice će u regularnoj prodaji biti dostupne od četvrtka, 16. srpnja u podne, online u sustavima Eventim i Croatia Tickets, te na ulazima Tvrđave sv. Mihovila te u City Pointu šibenskih tvrđava. Upravo u City Pointu članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta na kupnju ulaznica (individualna članska iskaznica na 1 ulaznicu, a obiteljske članske iskaznice na 2 ulaznice).

Iz Tvrđave kulture Šibenik ističu kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite i uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Pročitajte i:

Rundek i Ekipa na Tvrđavi: Koncert kao točka na in nakon odličnih singlova, a prije novog EP-a

Covid safe zona zabave: Nema predaje na Martinskoj! I ovo ljeto se pleše, ali uz prilagođene uvjete

Besplatno ljetno kino na Trešnjevci počinje domaćim hitom, ali i kultni feminističkim filmom

Ljeto u Zagrebu bit će zabavnije uz kazalište: Teatar EXIT donosi čak 23 zanimljive predstave

Linker
05. veljača 2023 06:33