Justin Timberlake, Jessica Biel

 FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK
ponovno u javnosti

Ljubav cvjeta: Timberlake nastupio u Las Vegasu, iz publike ga bodrila predivna supruga

Pop pjevač pjevao je poznate hitove „SexyBack”, "Like I Love You" i "Cry Me a River" pred brojnim poznatim licima kao što su Cher, Tom Brady, Kim Kardashian i Lenny Kravitz, a Jessica Biel bila je na nogama tijekom cijelog nastupa.

Pop pjevač pjevao je poznate hitove „SexyBack”, "Like I Love You" i "Cry Me a River" pred brojnim poznatim licima kao što su Cher, Tom Brady, Kim Kardashian i Lenny Kravitz, a Jessica Biel bila je na nogama tijekom cijelog nastupa.

Justin Timberlake nastupio je u novom luksuznom hotelu Fontainebleau u Las Vegasu. Pop pjevač pjevao je poznate hitove „SexyBack”, "Like I Love You" i "Cry Me a River" pred brojnim poznatim licima kao što su Cher, Tom Brady, Kim Kardashian i Lenny Kravitz, a iz publike ga je bodrila supruga, američka glumica Jessica Biel.

image

Bračni par nije se libio pokazati koliko su sretni zajedno pa su na događanje stigli držeći se za ruke

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Zvijezda filma „The Illusionist” cijeli je nastup bila na nogama, pjevajući i plešući uz suprugove pjesme. Za otvorenje 67-katnog luksuznog odmarališta i kasina, koji vrijedi 3,7 milijardi dolara, 41-godišnja Biel obukla je šik bijelu haljinu s otvorenim ramenima i procijepom na bedrima, a upotpunila ju je otvorenim cipelama na petu i crvenim ružem. Bračni par nije se libio pokazati da su u sretnoj ljubavnoj vezi pa su na događanje stigli držeći se za ruke. Nakon što je član ‘NSYNC-a završio s nastupom, uputili su se u noćni klub LIV u Fontainebleauu, gdje su slavili do kasno u noć.

Inače, 42-godišnji Timberlake rijetko se pojavljuje u javnosti otkako je njegova bivša djevojka, pop pjevačica Britney Spears objavila memoare pod nazivom „The Woman in Me”, u kojima, među ostalim, otkriva detalje o njihovoj vezi koja je trajala od 1999. do 2002. godine. Pjevačica hitova „Oops! I Did It Again” i „Toxic” progovorila je o tome kako ju je pjevač varao i kako joj nije pružio podršku kada je zatrudnjela, što je zgrozilo njegove obožavatelje.

To nije prvi put da je Timberlake optužen da „šara okolo”. U studenom 2019. godine snimljen je kako drži za ruku glumicu Alishu Wainwright, s kojom je u to vrijeme radio na filmu „Palmer”, zbog čega su ga mnogi optužili da vara trenutnu suprugu Biel. Nekoliko tjedana kasnije, Timberlake se oglasio na društvenim mrežama i negirao optužbe.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake premijeri animiranog filma „Trolls Band Together u Los Angelesu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Jesu li tvrdnje istinite ili nisu - ne možemo znati, no Biel očito nisu zasmetale jer supruga učestalo podržava, pogotovo nakon objave memoara popularne pjevačice. Gotovo mjesec dana nakon što je knjiga stigla na police, popularni glumac i pjevač prvi put se pojavio u javnosti na premijeri animiranog filma „Trolls Band Together” u Los Angelesu. Crvenim tepihom prošetao je i ovaj put držeći suprugu za ruku, s kojom inače ima dva sina, 8-godišnjeg Silasa i 3-godišnjeg Phineasa, a podršku su mu pružili i ostali članovi ‘NSYNC benda - Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone i Chris Kirkpatrick.

Linker
28. travanj 2024 13:04