‘LEPA BRENA PROJECT‘

Maja Šuput, Lejla Filipović, Arija Rizvić: Premijera predstave o Lepoj Breni okupila poznate

Na premijeru je stigla i sama Lepa Brena u društvu sestre, kao i Maja Šuput, Arija Rizvić, Tarik i Lejla Filipović i mnogi drugi.

U utorak je u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh premijerno odigrana dugoočekivana predstava beogradskog Bitef teatra "Lepa Brena Project". Zagrebačku premijeru glumačko-pjevačko-plesnog komada nije propustila ni sama Brena, kao ni brojna poznata lica iz javnog života, uključujući bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića.

image

Lepa Brena i sestra Faketa Stojanović

DARKO TOMAS CROPIX
image

Lepa Brena i Stjepan Mesić

DARKO TOMAS CROPIX

Lepa Brena privlačila je pozornost u strukiranom crnom kombinezonu s metalik detaljima, a u Kerempuhu joj se pridružila sestra Faketa Stojanović. Pjevačica Maja Šuput odlučila se za styling i frizuru u duhu Marilyn Monroe, a u kazalište je stigla u društvu supruga Nenada Tatarinova. Među poznatim gostima također su bili i Tarik Filipović i njegova supruga Lejla Filipović, glumica Arija Rizvić i sportski novinar Marko Vargek te glumci Ana Maras Harmander i Dražen Čuček.

image

Marko Vargek i Arija Rizvić

DARKO TOMAS CROPIX
image

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

DARKO TOMAS CROPIX

Inače, dan ranije je u Kerempuhu održana pretpremijera predstave, a termin je dodan nakon ogromnog interesa za najprije najavljena dva datuma, 7. i 8. ožujka. Također, u petak 10. ožujka "Lepa Brena Project" izvest će se i u Rijeci, čak dva puta u istome danu u u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

image

Lepa Brena

DARKO TOMAS CROPIX
image

Ana Maras Harmander i Dražen Čuček

DARKO TOMAS CROPIX
image

Lejla i Tarik Filipović

DARKO TOMAS CROPIX

U predstavi se problematiziraju fenomen Brenine popularnosti, raspad bivše države i nesretna sudbina njezinih građana, a na sceni se pojavljuje čak pet likova Lepe Brene - Brena Graditeljstva, Brena Biznismenka, Brena Pjesme, Brena Jugoslavenka i Brena Seksualnosti. Glumačka ekipa predvođena je Jasnom Đuričić, a uz nju se u ostalim ulogama Lepe Brene pojavljuju se Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović te glumac Vladimir Aleksić.

Linker
25. travanj 2024 10:21