Napeto na utakmici

Marko i Iris Livaja došli podržati košarkaše Splita, ali pobjedu nisu gledali

Utakmicu su s tribina pratili i nogometni reprezentativac Ivan Perišić sa sinom, rukometna legenda Ivano Balić, splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegova supruga Marijana Puljak, saborska zastupnica...

Splićani su ispunili dvoranu Gripe do posljednjeg mjesta kako bi glasnim bodrenjem i skandiranjem podržali svoje ljubimce, Košarkaški klub Split, u prvom susretu finalne serije doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske. Među tri tisuće gledatelja, podršku je splitskim košarkašima došao pružiti i „Hajdukov” Marko Livaja sa suprugom Iris Livaja. U posljednjih nekoliko dana Livaja je dobro osjetio čar pobjeđivanja uz bučnu navijačku podršku u osvajanju Hrvatskog nogometnog kupa i drugog mjesta u nogometnom prvenstvu, no KK Split nije bio te sreće – suparnici, KK Zadar, pokazali su se kao tvrd orah i pobijedili s rezultatom 85:76.

image

Marko se uživio u zbivanja na parketu, a Iris je zadržala diplomatski stav

TOM DUBRAVEC CROPIX
image

Poraz splitskih košarkaša nije jako pokvario raspoloženje bračnog para

TOM DUBRAVEC CROPIX
image

Podrška gradske vrhuške nije pomogla splitskim košarkašima

TOM DUBRAVEC CROPIX
image

Ivano Balić

TOM DUBRAVEC CROPIX
image

Ivan Perišić sinu je pokazivao sve najvažnije detalje na utakmici

TOM DUBRAVEC CROPIX

Poznato je da Split diše sa svojim sportašima, a ovogodišnje košarkaško doigravanje posebno im je važno, jer bi u slučaju tri pobjede nakon 20 godina ponovo postali hrvatski košarkaški prvaci. No, nešto se pita i Zadrane, koji se bore za svoj dvadeseti trofej, pa su prvu priliku Splićani propustili. Utakmicu su s tribina pratili i nogometni reprezentativac Ivan Perišić sa sinom, rukometna legenda Ivano Balić, splitski gradonačelnik Ivica Puljak i supruga Marijana Puljak, saborska zastupnica... Neki od njih sigurno neće propustiti ni drugi susret doigravanja, već u četvrtak, ponovo na Gripama.

Linker
16. rujan 2023 10:30