Katarina Baban
 Filip Popović
'MOJA MATURALNA VEČER'

Maturanti bez roditeljske skrbi nosili emotivnu modnu reviju

Snažne emocije i jedna posebna energija ostat će dugo u sjećanju maturantima koji su bili prave zvijezde revije 'Moja maturalna večer' Zaklade 'Hrvatska za djecu'.

Vodeći hrvatski dizajneri i modne kuće spremno su se odazvali pozivu Zaklade i uljepšali maturalnu večer, ali i život hrabrim mladim ljudima koji nažalost nisu imali odgovarajuću roditeljsku skrb. No, oni se nisu predali i žele kročiti u život koji je pred njima. Na jednoj posebnoj reviji u zagrebačkom hotelu The Westin pred brojnim uzvanicima prošetali su pistom kao da su to radili sto puta.

Večer je pjesmom začinila operna diva Antonella Malis u kojoj su uživali osobe iz društvenog života. Program je vodila Tončica Čeljuska, a maturante su bodrili i izaslanica Predsjednika Vlade RH Margareta Mađerić, izaslanica Predsjednice RH Rea Renee te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Marina Bakula Anđelić. Oduševljeni hrabrim maturantima bili su i Matija Vuica, Ivica Skoko, Snježana Mehun, Borna Kotromanić, Lana Puljić, Zoran Aragović, Ivan Frišćić, Drago Prgomet i brojni drugi.

Filip Popović
Boudoir, Martina i Morana

Za maturantice haljine su kreirali Amarie by Anamarija Brkić, Anamarija Asanović, Arileo, Boudoir, Dijana Viljevac, Duchess Women's Wear, Envy Room, Hippy Garden, Delight by Ivan Friščić, Ivica Skoko, Lei Lou by Alex Dojčinović, Lilith by Katarina Baban, Lokomotiva by Lana Puljić, Lukabu by Marina Jerant, Matija Vuica, Robert Sever, Zoran Aragović, Zvono dizajn by Andrea Zvono.

Mladićima je odijela poklonio Varteks, a cipele svim maturantima Borovo.

Filip Popović

U ulozi modela našli su se Danijela, Adam, Anamarija, Antonio, Karla, Dino, Tamara, Dominik, Danica, Ivan iz Osijeka, Doria, Valentina iz Vinkovaca, Ivan iz Zagreba, Patricija, Martin, Nika, Matija, Antonela, Mihael, Snježana, Mislav, Valentina iz Zagreba, Saša, Roland Lovro, Andrea, Stjepan iz Osijeka, Anita, Anamrija, Ana-Marija, Monika, Mirna, Stjepan iz Slavonskog Broda, Ivana, Toni i Stjepan iz Zagreba.

Prije početka revije modele su hodanju po pisti podučile hrvatska modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Slađana Divjak te manekenke Luna Valas i Paula Puškaš.

'

Linker
15. travanj 2024 12:29