novo it mjesto

Mnoga poznata lica prva su zavirila u novi luksuzni frizerski salon u centru Zagreba

Lijepa i njegovana kosa nisu trend, već klasika koja je uvijek aktualna, a gošće novootvorenog salona pokazale su nove trendove u svijetu kose.

Poznati zagrebački frizerski studio Frida Hair Salon preselio se na novu adresu u centru grada, točnije u Bauerovu ulicu u popularnom zagrebačkom kvartu Design Districtu.

Uređenje salona je inspirirano starogradskim stanovima koji su karakteristični za donji dio grada te su u interijeru sačuvane i stare štukature koje su nekada bile dio stambenog prostora. Istovremeno, interijer je moderno uređen, ističu se čiste linije, prirodni materijali i neutralne boje.

image

Frida Hair Salon

PRESS

Toplinu prostoru daje strop u boji stare cigle koji efektno zaokružuje cijelu priču. Centralno mjesto u salonu ima portret Fride Khalo, umjetnice koja je svojom bezvremenskom estetikom, energijom i individualnošću ostavila neizbrisiv trag na svjetskoj kulturnoj sceni. Frida Khalo je vječna inspiracija i vlasnice salona Marine Ivanković, koja ujedno potpisuje i dizajn interijera vlastitog salona.

"Veseli me što smo uređenjem interijera postigli efekt da se naše klijentice i klijenti osjećaju kao da su ušli u svijet u kojem vlada harmonija i pozitivna energija pa se brzo mogu opustiti i zaboraviti na gradsku vrevu. Iako se nalazimo u centru grada, nismo u uličnom prostoru, već u intimnom stanu s pogledom na vrt u atriju zgrade koji dodatno oplemenjuje prostor. Zemljane boje koje su mi bile baza pri uređenje prostora pružaju osjećaj ugode, a bilje i zelenilo daju živost i svježinu", istaknula je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

image

Dona Gasi, Marina Ivanković i Frida Hair ambasadorice

PRESS

Na otvorenje salona stigle su brojne poznate osobe i ambasadorice Frida Hair Salona kao što su Helena Minić Matanić, Petra Perkov, Martina Stjepanović, Ivana Blažoti Mioč, Danijela Kušec i Sara Ćavar.

Poznate gošće pokazale su i nove trendove. Glamurozni volumen, lepršave forme bez strogih linija šišanja i prošarana kosa pramenovima u zemljanim tonovima apsolutni su hit ove sezone. Svijetle boje sve više vole vidljivi izrast pa je tehnika bold roots vrlo popularna, no najveću pažnju u Frida Hair Salonu posvećuju zdravoj kosi.

"Zdrava kosa je uvijek najljepša. Kako bi kvaliteta kose naših klijenata ostala besprijekorna pomažu nam Redken proizvodi za njegu kose. Posebno bih se osvrnula na liniju Redken Acidic Bonding Concentrate koja najviše pomažu u obnovi ili očuvanju zdravlja kose naših klijenata, bilo da je riječ o umjereno suhoj ili jako oštećenoj kosi. Ova linija proizvoda sadrži limunsku kiselinu i proteine koji iznimno pomaže u obnovi kose i balansiraju njezinu ph vrijednost, što također garantira dugoročni rezultat", naglasila je Marina Ivanković.

image

Dona Gasi, Marina Ivanković i Nives Olajoš

PRESS
image

Helena Minić Matanić

PRESS
image

Ivana Blažoti Mijoč

PRESS
image

Marina Ivanković i Georgije MIščević

PRESS
image

Marina Ivanković i Ivan Ivanković

PRESS
image

Marina Stjepanović

PRESS
image

Petra Perkov

PRESS
Linker
07. prosinac 2022 16:41