Dario Njavro / HRT
ide kući pjevajući

Najmlađi par oduševio publiku i žiri showa 'Zvijezde pjevaju', Žanamari i Frano ispali: 'Napokon idem doma'

Drugi par napustio je show 'Zvijezde pjevaju'. Najmanje bodova u zbroju glasova žirija i gledatelja skupili su Žanamari i Frano kojem odlazak kući nije teško pao.

'Najluđa ekipa ikad' reagirala je Žanamari Perčić nakon zbroja glasova gledatelja, a Frano Ridjan nije skrivao olakšanje što više neće morati s mikrofonom, u ulozi natjecatelja showa pred kamere, te poručio supruzi kako stiže na vrijeme doma.

Ove subote parovi su se natjecali u žanrovima rocka i countryja, a Žanamari i Frano bili su prvi koji su otvorili drugu epizodu, izvevši pjesmu Parnog valjka 'Lutka za bal'. 'U tebi se bore voditelj i pjevač, ali nažalost je u tebi danas pobijedio voditelj, komentirao je Miroslav Škoro, dok se Danijeli Martinović izvedba svidjela. Unatoč svemu, skupili su 23 boda što nije bilo dovoljno za prolaz.

Dario Njavro / HRT

Dario Njavro / HRT

Nakon njih nastupali su Ella i Goran s pjesmom 'Bezimeni', Krešo i Ivana s 'Take me home, country Roads', Ashley i Bojan 'You shook me all night', Katarina i Pero s pjesmom 'Put ka sreći', Borko i Jelena 'Hodala je ½ metra..', Tara i Dino s pjesmom 'Islands in the dream'.

Ashley i Bojan ovoga su puta prvi oduševili žiri svojim nastupom, ali i gitariste sastava ''Zvijezde pjevaju'', pri čemu se Ashley osvrnula kako nastupa i rocka ne bi bilo, da nije bilo Tesle.

Dario Njavro / HRT

Dario Njavro / HRT

Pobjednici druge emisije su Dino i Tara, ujedno i najmlađi par koji se izvedbom country pjesme osvojili visokih 33 boda. 'Između vas postoji kemija, no ja još uvijek čekam onaj wow efekt', komentirala je njihov nastup Remi i istaknula kako se u njezinim ocjenama sve reflektira – te dala 8 bodova. Barbara Kolar uoči prvih komentara žirija sve je podvukla mišlju: Sjedi, odličan!

Dario Njavro / HRT

Dario Njavro / HRT

Linker
19. travanj 2024 07:15