Samo nek‘ je veselo

Najsmješnije situacije na Grammyjima: Beyonce kasnila, a Affleckov izraz lica postao meme...

Kada na isto mjesto stavite toliko glazbenih diva, zvijezda i pretjeranih outfita, mora se dogoditi magija, a gledatelje dodjele Grammyja posebno su zabavile neke situacije.

Zvijezde su konačno bile na svom terenu tijekom 65. dodjele nagrada Grammy. Prvi put nakon 2020. ta je najprestižnija glazbena dodjela ponovno održana u Los Angelesu, gdje većina najpoznatijih glazbenika i glumaca živi.

Izgubljena u prometu

Međutim, ni to nije bilo dovoljno da jedna od najvećih dobitnica stigne na vrijeme. Svi su zamijetili da na crvenom tepihu nema Beyonce, a nije je bilo ni tijekom pozdravnog govora Trevora Noaha. Jedina koja je istaknula očito u kameru bila je Lizzo.

"Gdje je Beyonce?", rekla je glazbenica uz grimasu.

Queen Bey nije bila u Crypto.com Areni ni kada je njena pjesma "Cuff It" dobila Grammyja za najbolju R&B pjesmu, nagradu su preuzeli koautori Nile Rodgers i Terius "The-Dream" Gesteelde-Diamant. Noah je tada rekao obožavateljima da Beyonce dolazi, ali je trenutno zapela u prometu. Na kraju je ipak sigla na dodjelu.

Beyonce ispisala povijest

Možda je propustila svoju prvu nagradu te večeri, ali preuzela je nagradu za Najbolji album Dance/Electronic glazbe. S tim je kipićem postala glazbenica s najviše Grammyja u povijesti - ima ih ukupno 32.

image
EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Međutim, kao tema večeri provlačila se činjenica da nije osvojila onaj najprestižniji - Grammy za album godine. Dobio ga je Harry Styles.

Ben Affleck želi Dunkin’ Donut

Lice Bena Afflecka odličan je meme materijal. Kao pratnja svojoj supruzi Jennifer Lopez glumac se "odlično zabavljao". Postoje teorije da se namrštio zato što nije imao omiljenu krafnu, a brojni komentatori na društvenim mrežama kazali su da je J.Lo baš mogla skočiti do Dunkin’ Donuta da mu uzme tu krafnu.

Taylor Swift se rasplesala

Glazbenica poznata po svojim baladama pokazala je veselu stranu. Taylor Swift se sjedeći za stolom rasplesala na Bad Bunnyja i oduševila internet.

Lizzo zvijezda iz naroda

Reperica je na dodjelu nagrada došla spremna - u malenoj torbici imala je još manju pljosku. U trenutku kad je mislila da je nitko ne snima i ne gleda izvadila je minijaturnu bočicu i s guštom potegnula dobar guc. Nakon toga osvojila je Grammyja za singl godine. U svom govoru zahvale spomenula je Beyonce i nazvala je "umjetnicom naših života".

Outfiti Harryja Stylesa

Dobitnik najprestižnije nagrade, one za album godine, mladi britanski pjevač koji je nedavno proslavio 29. rođendan, presvlačio se na Grammyjima više od svih te je pokazao čak tri outfita. Njegova dva kombinezona - onaj s crvenog tepiha i onaj u kojem je nastupao postali su inspiracija za najviše memeova.

Šareni kombinezon s rombovima usporedili su s ribicom iz slikovnice, a onaj srebrni dobio je referencu na "Sumrak sagu". "Ovo je koža ubojice, Bella", najčešće piše pored te fotografije, a to je rečenica koju je Edward izgovorio kad je otkrio svoju svjetlucavu kožu svojoj ljubavi Belli.

Kultni trenutak

Nakon dodjela svih nagrada tri velike glazbenice zajedno su pozirale, Lizzo, Beyonce koja se pobrinula da se cijele večeri o njoj priča te Adele, koja je večer provela za istim stolom s Lizzo, pozirale su fotografima.

Linker
23. ožujak 2024 15:44