Poznata lica

Nakon 17 godina zvijezde One Tree Hilla pozirale zajedno na crvenom tepihu

Tri se glumice i privatno i poslovno druže već godinama, no ispalo je da nisu sve tri pozirale na crvenom tepihu od 2005., sve do sada.

Glumice iz legendarne serije "One Tree Hill" vratile su se na crveni tepih zajedno, gotovo dva desetljeća kasnije. Sophia Bush, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz glumile su Peyton Sawyer, Haley James i Brooke Davis, a sad su udružile snage i pojavile se zajedno u Las Vegasu. Nasmijani trio pozirao je pred fotoaparatima dok su rukama grlile jedna drugu. Tri glumice došle su na glazbeni festival, na kojem su najavile Pata Benatara i Neila Giralda na tom godišnjem događanju.

image

Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Burton je nosila elegantno tamno odijelo prekriveno uzorcima s našivenim šljokicama, Lenz je zablistala u zlatnoj mini haljini s predimenzioniranom mašnom, a Bush je oduševila u uskom prugastom odijelu.

image

Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush

IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Glumice su zahvaljujući svojim projektima mnogo vremena provele zajedno, no ovo je prvi put da su skupa pozirale na crvenom tepihu od 2005.

image

Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush

ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako su se tu i tamo pojavile po dvije, na primjer Bush i Burton nedavno su se družile u New Yorku gdje su nosile jednaka bijela odijela. Ranije ove godine tri su se glumice ujedinile na ekranu, kada su Burton i Lenz imale cameo uloge u CBS-ovoj seriji "Good Sam", u kojoj glumi Bush.

Linker
19. travanj 2024 20:36