Koncert za pamćenje

Namjerno ili slučajno? Filip Vidović i Mia Kovačić uživali zajedno u spektaklu Matije Cveka

Matija Cvek & The Funkesteins priredili su koncert za pamćenje u Zagrebu, glazbenik je ovaj svoj nastup opisivao kao - koncert karijere, a taj je epitet i opravdao. Uz brojne goste na pozornici mnogi poznati gledali ga i iz publike.

Do zadnjeg mjesta ispunjena Mala dvorana Doma Sportova bila je premala za sve one koji su htjeli uživati u pjesmama Matije Cveka. Jedan od najtalentiranijih pjevača mlađe generacije, u petak 2. prosinca stao je pred zagrebačku publiku i održao dugoočekivani koncert, za koji se tražila karta više. Da je Matija Cvek zaista miljenik publike dokaz je puna Mala dvorana Doma Sportova, koja je sinoć bila premala za sve one koji su htjeli uživati u Matijinim pjesmama.

image

Matija je priredio spektakl u Domu sportova

PRESS
image

Koncert je bio rasprodan

PRESS

Osim brojnih poznatih gostiju na pozornici i publika je bila ‘zvjezdana‘, tako su Cveka podržali svježe slobodan glumac Filip Vidović koji je dođao s poznatom TV voditeljicom Mijom Kovačić.

image

Mia Kovačić i Filip Vidović

PRESS
image

Dino i Viktorija Rađa

PRESS

U koncertu su također uživali Dino i Viktorija Rađa, Dalibor Petko, Korana Gvozdić, Uršula Tolj te Cvekov kolega Marko Tolja.

image

Uršula Tolj

PRESS
image

Marko Tolja

PRESS
image

Korana Gvozdić

PRESS
image

Dalibor Petko

PRESS

Matija Cvek koncert je otvorio pjesmom "Praviš me ludim“, a na prve taktove publika je bačena u energičan ritam. Redali su i drugi hitovi, poput "Ptice", "Visine", "Ne moram ni ja“, "Drama“, "Probudi se“. Matiji su se na pozornici pridružili Zdenka Kovačiček, s kojom je otpjevao zajednički duet "Tvoje usne“, a nakon nje i Marko Kutlić. Na samom kraju, Matija Cvek i Eni Jurišić otpjevali su ovogodišnji hit "Trebaš li me“, pjesmu koja se ne skida s top ljestvica od trenutka kada je predstavljena.

image

Matija Cvek i Zdenka Kovačiček

PRESS
image

Matija Cvek i Marko Kutlić

PRESS

Besprijekoran vokal, kvalitetne pjesme i posebna emocija kojom ih izvodi, razlozi su zbog kojih je karijera Matije Cveka neprestano u uzlaznoj putanji, zbog čega stoji uz bok najpopularnijim domaćim pop izvođačima.

Sve to prepoznaje i publika, kojoj se Matija Cvek na sinoćnjem koncertu obratio pun oduševljenja. "Hvala vam od srca što ste mi učinili definitivno jednu od najljepših večeri u mom životu! Ovo je neopisivo!", kazao je dirnuti glazbenik s pozornice.

image

Matija Cvek i Eni Jurišić

PRESS
image
PRESS
Linker
16. travanj 2024 19:27