VEDRAN PETEH/ CROPIX
Trendseterica

Nataša Janjić Medančić privukla pažnju torbicom savršenom za hladne zimske dane

Glumica je stigla u Francuski paviljon stigla u crnom oversized blejzeru i crnim hlačama, a najviše pažnje privukao je modni detalj savršen za hladne večeri koji je podigao cijelu kombinaciju.

Glumica je stigla u Francuski paviljon stigla u crnom oversized blejzeru i crnim hlačama, a najviše pažnje privukao je modni detalj savršen za hladne večeri koji je podigao cijelu kombinaciju.

U ambijentu Francuskog paviljona vodeći regionalni proizvođač kave Barcaffè predstavio je inovaciju u kategoriji premium kave. Riječ je o Barcaffè Gin Barrel Aged kavi s aromom proslavljenog gina. Iza kave jedinstvenog načina proizvodnje i autentičnog okusa stoje jedni od najboljih stručnjaka iz svijeta kave i alkoholnih pića, a u ovom originalnom piću uživala su i brojna poznata lica među kojima je i splitska glumica Nataša Janjić Medančić.

Zgodna glumica u Francuski paviljon stigla je u crnom oversized blejzeru i crnim hlačama, a najviše pažnje privukao je modni detalj savršen za hladne večeri koji je podigao cijelu kombinaciju. Riječ je o ‘čupavoj‘ torbici koja je hit posljednjih godina, a glumica je elegantnu crnu odjevnu kombinaciju odlučila dodatno ‘začiniti‘ torbicom u ružičastoj nijansi.

image

Čupava torbica hit je posljednjih godina, a glumica je elegantnu crnu odjevnu kombinaciju odlučila dodatno ‘začiniti‘ torbicom u ružičastoj nijansi.

PROMO

Iako trend furry torbi, velikih i manjih dimenzija, nije ništa novo na modnoj sceni gotovo da nema trendseterice koja u svojoj kolekciji nema barem jednu ‘čupavu‘ torbu koja može poslužiti i kao udoban jastuk. Na svjetskoj modnoj sceni svoje modele predstavili su i slavni brendovi poput Chanela, Fendija i Burberryja u čijim su kolekcijama ranijih godina prevladavale veliki modeli potpuno čupavih torbi koje svojom pojavom daju ‘cosy feeling‘ od kojeg se ne želimo odvajati cijeli dan. Torbice se mogu kombinirati, baš kao što je to i Nataša učinila, u svečanijim prilikama, ali i nešto ležernijim varijantama, a mogu se nositi i uz sako, kožnu jaknu ili uz jednako čupavi teddy kaput što je savršena kombinacija za duge i hladne zimske dane pred nama.

Linker
27. travanj 2024 07:35