SLAŽETE LI SE?

Negativne reakcije na voditelje Dore: ‘Bili su naporni, jedna žena bi bolje odradila posao‘

Na društvenim mrežama mnogi su ih opisali "neduhovitima" i "nepripremljenima", a njihov je nastup na Twitteru prokomentirala i bivša premijerka Jadranka Kosor.

I dok su prošlogodišnju Doru vodile dvije voditeljice, Franka Batelić i Elizabeta Brodić te voditelj Duško Ćurlić, ove godine je ulogu preuzeo muški trio - Marko Tolja, Mario Lipovšek Battifiaca i Mirko Fodor.

image

Marko Tolja, Mirko Fodor, Mario Lipovšek Battifiaca

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

Mirko Fodor zamijenio je Duška Ćurlića, koji je zbog gripe u zadnji čas morao odustati od voditeljske uloge. Ovo je prvi puta od 2005. da su natjecanje za pjesmu Eurovizije vodili isključivo muškarci, dok je 2021. bila jedina godina s isključivo ženskom voditeljskom postavom.

image

Prvi puta od 2005. Doru su vodili samo muškarci

DAMIR SKOMRLJ CROPIX

Iako su Battifiaca i Tolja već uigrani tandem iz "Zvijezde pjevaju", dok je Fodor jedan od "veterana" Dore, čini se kako trojac nije oduševio publiku. Na društvenim mrežama sinoć su se nizale negativne reakcije, a mnogima se nije svidjelo što je HRT ove godine odlučio izostaviti voditeljice. Također, neki su ih smatrali "neduhovitima" i "nepripremljenima", a njihov je nastup na Twitteru prokomentirala i bivša premijerka Jadranka Kosor.

"Čudesno naporni voditelji. Samodostatni", napisala je, a mnogi od pratitelja su se složili.

Linker
25. travanj 2024 02:06