odlično su se zabavljali

Ni Hana Huljić i Petar Grašo nisu mogli propustiti najveću proslavu sezone!

Supružnici, koji uskoro očekuju prvo dijete, na Severinin rođendan došli su u elegantnim izdanjima i bili su odlično raspoloženi.

U zagrebački klub Mint club & more jučer su uz brojne druge zvijezde iz hrvatskog javnog života stigli i nedavno vjenčani Hana Huljić i Petar Grašo kako bi proslavili 50. rođendan Severine Vučković.

Oboje su bili odlično raspoloženi i spremno su pozirali u elegantnim izdanjima. Trudna Hana odjenula je crno-bijelu haljinu na točkice s crnim remenom s potpisom domaćeg brenda Arileo, a uskladila ju je s bež salonkama.

image
SLAVEN BRANISLAV BABIC/PIXSELL

Petar je bio u svom klasičnom izdanju - trapericama, košulji i sakou plave boje koju je uskladio s kravatom, no odlučio je da će mu biti udobnije u tenisicama nego u cipelama.

Čitajte i: Večer za pamćenje: Cure detalji s glamurozne proslave Severininog rođendana!

Severina je Hanu i Petra čak spomenula u svom govoru zahvale, čime je nasmijala sve prisutne: "Hvala svima što ste došli, rekli su mi da moram proslaviti veliki rođendan kako je i Grašo svoje vjenčanje na koje smo svi bili pozvani, ali ne ljutimo se!".

image

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić u crkvi sv. Dominika.

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Hana i Petar uskoro će dobiti prvo dijete, curicu, koja bi trebala stići na svijet sredinom srpnja, a u tijeku su pripreme za dolazak prinove, među ostalim i preuređenje Hanine rodne kuće u Splitu, gdje se obitelj Grašo planira skrasiti.

Linker
20. travanj 2024 06:15