FRED DUVAL/MEGA/PROFIMEDIA
Svečana prilika

Nitko je nije prepoznao: Monica Lewinsky zablistala na crvenom tepihu u Londonu

Prije nego je počela karijeru društvene aktivistice, magistrirala je psihologiju u Londonu.

Prije nego je počela karijeru društvene aktivistice, magistrirala je psihologiju u Londonu.

Nakon skandala koji je potresao američku politiku, povukla se iz javnosti i pala u tešku depresiju, no Monica Lewinsky uspjela se izdići iznad svih životnih drama. Aktivistica i spisateljica svjetsku "slavu" stekla je zbog afere s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom dok je radila kao pripravnica au Bijeloj kući. Monica se sada pojavila u Londonu na premijera filma "Što ljubav ima s tim?" i zadivila sve okupljene.

image

Premijera filma ‘What‘s Love Got To Do With It?‘

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

U crnoj kombinaciji zablistala je na crvenom tepihu. Odjenula je crne elegantne hlače i šljokičasti sako, koji su laskali njenoj figuri. Pozirala je sa širokim osmjehom na licu dok joj je bujna kosa uokvirila mladoliko lice.

Monica je zbog skandala postala svjetski poznata, zvali su je i "najpoznatijom ljubavnicom na svijetu". U Bijelu kuću došla je 1995. kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Lewinsky je kasnije premještena u Pentagon, jer su njeni nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Ubrzo je otkriveno da su imali aferu. Kasnije je priznala da je imala odnos s Clintonom u Ovalnom uredu devet puta.

image

Monica Lewinsky odabrala je svjetlucavi sako

BRETT COVE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Prije nego je počela karijeru društvene aktivistice, magistrirala je psihologiju u Londonu. O svojim depresijama nakon javne afere također je otvoreno govorila, a priznala je da joj se svijet činio kao vrlo mračno mjesto te da je izgubila svoju svrhu.

"Bio je to izazov. Posljednjih nekoliko godina, od 2014., ipak se situacija počela razvijati, oblikovati i mijenjati. Nakon što se sve stišalo, našla sam se u novom okruženju, pokušavajući shvatiti kako dalje. Kako se kao mlada žena vratiti na razvojni put?", rekla je jednom prilikom Lewinsky.

image

Lewinsky je zablistala na crvenom tepihu

MARTIN HARRIS/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Nakon njihove afere i suđenja Clinton je oslobođen svih optužbi, pa čak i onih za krivokletstvo i ometanje pravde, a sve posljedice skandala snosila je samo Monica.

Linker
26. travanj 2024 00:38