Kraljica piste

Nitko kao Naomi: Slavna manekenka za popularni brend nosila čak dvije kreacije

U šestom desetljeću života, Naomi Cambell je pokazala zavidnu figuru i još jednom potvrdila zašto nosi titulu pravog supermodela.

U francuskoj prijestolnici mode održavaju se modne revije kojima dizajneri prikazuju svoje kolekcije za jesensku sezonu, a nerijetko se na pisti pojave i slavna imena te supermodeli koji su pistama žarili i palili u devedesetim godinama. Jedna od njih je manekenka Naomi Campbell, koja je zadivila pojavom na reviji kuće Off-White.

Ove sezone, manekenka se nije pojavljivala kao model, već je u prvim redovima pratila kolekcije brendova poput JW Anderson i Burberry. Za kuću Off-White nosila je kolekcije nekoliko sezona za redom - dok je brend vodio preminuli dizajner Virgil Abloh, a sada se na mjestu kreativnog direktor nalazi Ib Kamara.

Kolekcija nosi ime "Lunar Deliver" pa je i modna pista izgledala poput mjesečeve površine - Naomi Campbell nosila je crnu haljinu koja prati figuru tijela, a zatim je zatvorila reviju u haljini koja je inspirirana bomber jaknom. Instagramom su se proširile snimke na kojma originalni supermodel hoda pistom i mnogi su zaključili kako nitko to ne radi dobro poput nje. Britanka je, u 53. godini života prethodno nosila kolekciju visoke mode za kuću Schiaparelli, a za vrijeme trajanja pariškog Tjedna mode, očekujemo je vidjeti i na još nekim modnim pistama.

image

Kolekcija brenda Off-White predstavljena je za jesensku sezonu

FOTOGRAFIJA: LAUNCHMETRISC.COM/SPOTLIGHT
Linker
20. travanj 2024 01:12