ADRIAN DENNIS AFP
Uoči BAFTA-e

Odmak od Barbie kreacija: Margot Robbie stigla u vamp izdanju, a na party je povela i supruga

Glumica je ovog puta oduševila svojim vamp izdanjem u kojem je stigla na tradicionalan Charles Finch x Chanel pre-BAFTA party koji se svake godine održava u Londonu uoči svečane dodjele filmskih nagrada Britanske akademije.

Glumica je ovog puta oduševila svojim vamp izdanjem u kojem je stigla na tradicionalan Charles Finch x Chanel pre-BAFTA party koji se svake godine održava u Londonu uoči svečane dodjele filmskih nagrada Britanske akademije.

Svojim spektakularnim kreacijama inspiriranom Barbie lutkom koju je utjelovila u hit filmu glumica Margot Robbie proteklih mjeseci ne prestaje oduševljavati. Ružičaste kreacije postale su nezaobilazan outfit za javna događanja, no ovog puta čini se da je australska glumica odlučila napraviti svojevrstan odmak od looka najpoznatije plastične lutke na svijetu. Naime, glumica je ovog puta oduševila svojim vamp izdanjem u kojem je stigla na tradicionalan Charles Finch x Chanel pre-BAFTA party koji se svake godine održava u Londonu uoči svečane dodjele filmskih nagrada Britanske akademije, poznatije kao BAFTA.

image

Britanski filmski producent i glumac, koji je u braku s Margot od 2016., nosio je sivo odijelo na pruge i svijetlu košulju

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Robbie je na party stigla kao nominirana za prestižnu nagradu i to za glavnu ulogu u filmu "Barbie", a na crvenom tepihu pojavila se u društvu supruga, filmskog producenta Toma Ackerleya s kojim glumicu ne viđamo često u javnosti.

image

Tridesettrogodišnja glumica izgledala je spektakularno u svjetlucavoj crnoj mini haljini bez naramenica

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Tridesettrogodišnja glumica izgledala je spektakularno u svjetlucavoj crnoj mini haljini bez naramenica ukrašenoj mašnom na dekolteu koju je uparila s prošivenom Chanel torbicom i cipelama s otvorenim prstima dok je otvorena leđa i ramena prekrila trendi crnim balonerom od vinila i tako dala dodatan pečat ovoj vamp-kreaciji preko koje je padala njezina dugačka plava kosa oblikovana u lagane valove. Sve je začinila i decentnim make-upom koji je naglasio samo njezine usne i to crvenom nijanskom ruža.

Britanski filmski producent i glumac, koji je u braku s Margot od 2016., nosio je sivo odijelo na pruge i svijetlu košulju, a osim što je na party stigao kako bi podržao svoju nominiranu suprugu svakako treba napomenuti i da je Ackerley jedan od producenata filma "Barbie" što ih čini idealnim poslovnim, ali i ljubavnim partnerima.

image

Robbie je na party stigla kao nominirana za prestižnu nagradu i to za glavnu ulogu u filmu "Barbie"

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 16:48