John Pavlish / PR
U CENTRU ZAGREBA

Održan je ekskluzivni pre shopping event za kolekciju Kenzo x H&M

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kezno X H&M kolekcija, zagrebačka trgovina H&M na Cvjetnom trgu sinoć je bila destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, odličnoj glazbi za koju je bio zadužen poznati DJ Vazmenko. Priliku da prvI odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću. Nova kolekcija slavi print i razigranost, a predstavlja jedinstvenu posvetu živopisnoj baštini brenda koja obiluje jarkim bojama, ženstvenim detaljima i razigranim siluetama. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon propustili su arhive osnivača Kenza Takade kroz vlastiti pogled na svijet i podarili pečat 21. stoljeća komadima koji imaju senzibilitet sedamdesetih i osamdesetih.

John Pavlish / PR
Superbabe Killah, Nikola Zorotović, Sara Renar i Petra Kurtela

Boje i printovi se sudaraju i kontrastiraju; uticaji kimona oblikuju krojeve; trake i nabori unose šarm folklora, a sportski oblici donose urbanu energiju. Ovo je kolekcija kreacija koje su potpuno jedinstvene za H&M, lako nosive i sveobuhvatne, dok istovremeno bacaju novo svijetlo na neke od najuzbudljivijih modnih priča.

John Pavlish / PR

Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 3. studenog 2016, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni. Ekskluzivan shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su bili Katarina Baban, Iva Leko, Marija Borić, Tihana Harapin Zalepugin, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Edvin Liverić i brojni drugi. Pogledajte fotogaleriju!

Linker
16. travanj 2024 18:41