925STUDIO
Glamur u Zagrebu

Pogledajte tko je sve bio na Armanijevoj glam večeri: Tatjana Jurić, Iva Mihalić, Judita...

Pogledajte tko je sve došao na svečano predstavljanje nove verzije legendarnog Armanijevog parfema: bio je to party na koji se nije moglo bez pozivnice i propisanog dress codea.

Pogledajte tko je sve došao na svečano predstavljanje nove verzije legendarnog Armanijevog parfema: bio je to party na koji se nije moglo bez pozivnice i propisanog dress codea.

Bila je to prva glamurozna večer u novoj sezoni zagrebačkih partyja: predstavljanje nove verzije legendarnog Armanijevog parfema Sì, intenzivnijeg nego prije i u bočici novog dizajna, ali sa ‘starim‘ zaštitnim licem – holivudskom glumicom Cate Blanchett. Ona, naravno, nije došla na promociju u hotel Esplanade Zagreb, ali i bez nje je ta večer bila poprilično spektakularna – jer su svi uzvanici (u većini uzvanice) vrlo ozbiljno shvatili upute s pozivnice za dress code. U dvorani Zinfandel i na terasi Oleander, koja se prelijevala pod slapovima crvenog i bijelog svjetla (u znaku parfema Sì), sve je vrvjelo od elegantnih odjevnih kreacija u Armanijevim bojama – crvenoj, bijeloj, crnoj i tamnoplavoj.

image

Lana Gojak Bajt i Judita Franković

JOHN PAVLISH

No, da ne bi bilo zabune, bio je to zapravo dosta intiman događaj s ne više od 130 uzvanika – prijatelja brenda iz cijele Adria-Balkan regije – tako da su se u najglamuroznijem zagrebačkom hotelu družili predstavnici medija, glumice, voditeljice, pjevačice i influencerice iz cijelog područja nekadašnje države. Glumica Lana Gojak priznala nam je da je u Esplanadu došla praktički iz parka: dobro, ne baš direktno, ali do kasno popodne bila je na igralištu sa svojom dvogodišnjom kćerkicom. Ova lijepa večer potaknula ju je da ponovno planira izlaske – nakon perioda u kojem je potpuno bila posvećena djetetu. I njenim kolegicama Juditi Franković Brdar i Ivi Mihalić ovo je bio prvi izlazak u javnost nakon dugog toplog ljeta, tijekom kojeg su skupljale energiju za brojne nove kazališne projekte koji su pred njima. Voditeljica Tatjana Jurić, elegantna u haljini Envy Room, otkrila nam je, pak, da je uzbuđena zbog puta u Pariz, na koji se spremala sutradan ujutro.

image

Ana Radišić i Arija Rizvić

JOHN PAVLISH
image

Barbara Kurtović i Dorin Zelenika

JOHN PAVLISH
image

Tatjana Jurić i Tea Batinić Janjuš

JOHN PAVLISH

Dio večeri bio je posvećen malim ženskim razgovorima, i to na tribini koju je vodila vodila Ivana Petković Čevra, menadžerica u L‘Oreal Luxe Adria Balkan. Sudjelovale su tri predstavnice ove regije – zagrebačka voditeljica Tatjana Jurić, slovenska glumica Zala Đurić i beogradska novinarka/influencerica Dragana Kosjerina – a pričale su o osnovnim vrijednostima koje predstavlja Armani Sì – strast, sloboda, moć...

image

Sebastien Colon, Ivana Petković Čevra i Sanja Jagatić

JOHN PAVLISH
image

Mateja Sučević i Petra Mikšik

JOHN PAVLISH

Za Zalu Đurić, rekla je, sloboda znači biti zdrav i dobro obrazovan. A ona se za svoju slobodu bori svaki dan, baš kao što je borba biti samouvjeren i voljeti sebe u društvu koje profitira od naše nesigurnosti.

image

Tamara Šopar Rebić i Tara Rosandić

JOHN PAVLISH

Na partyju se predstavio novi generalni direktor L‘Oreal Luxe Adria Balkana – Francuz Sebastien Colon – koji je podsjetio na riječi talijanskog dizajnera i osnivača brenda Giorgia Armanija, koji je svojedobno objasnio etimologiju imena ovog parfema: "Si (da) je najmoćnija riječ. Kad kažete da, dobivate izbor prigrliti beskrajne mogućnosti što ih pruža život". Talijanska kreativnost s francuskim šikom rezultirala je romantičnom playlistom – talijanskim i francuskim hitovima iz 60-ih do danas.

Linker
27. travanj 2024 19:34