Muškarac s otoka

Pogledajte trailer: Gorana Bogdana gledat ćemo u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji

Film je sniman na Braču i Šolti, radnja se i odvija u Hrvatskoj, a što se točno u filmu događa moći ćemo provjeriti od 8. ožujka.

Točno na Dan žena Netflix će na svojoj streaming platformi ponuditi romantičnu komediju "Faraway" u kojoj romantičnog junaka glumi naš poznati glumac Goran Bogdan. Riječ je o njemačkom filmu koji je sniman na Braču i Šolti, a radnja se i odvija u Hrvatskoj, pa će se u filmu, uz njemački, engleski i turski jezik, moći čuti i hrvatski jezik.

Zatekla ga u krevetu

U glavnoj je ulozi švicarska glumica Naomi Krauss koja u filmu glumi Zeynep, ženu koja nakon majčine smrti pokušava srediti život, pa privremeno napušta muža, kćer i oca i odlazi živjeti u kuću na otoku koju je kupila njena majka. No, u kući, štoviše, u krevetu zatječe otočanina Josipa koji je nekada bio vlasnik imanja. Što će se među njima događati, moći ćemo provjeriti već za mjesec dana, a do tada dojam možemo steći prema traileru.

Europski zgoditak

Po nekim prognozama film bi mogao biti velik zgoditak za Netflix na području Europe. U Netflixovoj najavi među glumcima je naveden i Mladen Vasary. Mladen Vasary je hrvatski glumac s europskom karijerom koji je preminuo u studenome prošle godine. Njegov glas može se čuti i u "Cvrčku i Mravici", našem animiranom hitu, u kojem je dao glas Vrhovnom nadzorniku. U glumačkoj postavi "Farawaya" navedeno je i ime Davora Tomića, Bjelovarčanina koji se počeo baviti glumom u tridesetim godinama, nakon što se okušao u nizu zanimanja.

Linker
21. travanj 2024 13:40