Dobro se vrati

Pokaži ljubav! Odazovimo se na humanitarnu večer za Udrugu Krijesnica

Humanitarni magic event u organizaciji Rotary Kluba 1242 Zagreb održava se u srijedu, 16. studenog u 19:30 sati, a i vi možete biti dio ove lijepe priče koja pomaže oboljeloj djeci i njihovim obiteljima.

Rotary Klub 1242 Zagreb, poznat po dugoj tradiciji darivanja i pomaganja potrebitima, ove godine financijski pomaže udruzi Krijesnica, udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Prije ljeta je tako Rotary Klub 1242 Zagreb donirao 20 tisuća kuna za tri funkcionalne fotelje koje se mogu pretvoriti u ležaj za roditelje koja bdiju uz svoju bolesnu djecu u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici. A ovih dana, točnije u srijedu 16. studenog u 19:30 sati, Rotary Klub 1242 Zagreb u restoranu Maksimir, u parku Maksimir, organizira humanitarnu večeru na kojoj će udruzi Krijesnice donirati 100 tisuća kuna, a na koju su pozvani svi koji također žele pomoći donacijom Udruzi Krijesnica.

Večer humanitarnog karaktera, na kojoj će se okupiti mnogi ljudi velikog srca, kao i puno puta do sad podržavaju stand-up komičarka Marina Orsag i iluzionist Luka Vidović koji će i ovoga puta besplatno nastupiti i zabavljati okupljene donatore. Na humanitarnoj večeri, za koju je kotizacija 250 kuna, svirat će živa glazba, a kako bi okupljeni dobili poticaj za donaciju, Rotary Klub 1242 Zagreb domislio se angažirati i karikaturistu koji će na licu mjesta izrađivati karikature donatora.

image
PRESS

Inače, lijepo je za spomenuti kako je u proteklih osam godina, otkako je osnovan Rotary Klub 1242 Zagreb, donirano više od 5 milijuna kuna i to u prvom redu za naše najmlađe koji su u potrebi.

Rotary Klub 1242 Zagreb opremio je sve škole u bolnicama u našoj zemlji opremom koja je dostatna da bolesna djeca koja u njima borave redovno prate nastavu, odnosno imaju adekvatan nastavak obrazovanja, a opremili su i senzomotorički kabinet za integraciju djece u ustanovi za slijepe Vinko Bek. Naravno, njihova dobra djela tu i ne prestaju, a kako biste vi bili dio onog najnovijeg - priključite se humanitarnoj večeri, 16. studenog u 19:30 sati u restoranu Maksimir u zagrebačkom Maksimiru.

Za sve informacije i detalje oko plaćanja kotizacije u iznosu od 250 kuna, slobodno se javite na kontakt email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Inače, udruga Krijesnica na raspolaganju ima četiri stana u Zagrebu za smještaj roditelja čija se djeca liječe na jednom od dva pedijatrijska hematološka zavoda u Zagrebu, a u njima je smješteno i po 10 obitelji mjesečno. Stoga, mjesečni troškovi samo jednog takvog stana iznose oko 10 tisuća kuna, pa su sveukupni izdaci Udruge na razini mjeseca samo kad su stanovi u pitanju veliki i rastu te im je svaka donacija dobrodošla.

Linker
23. travanj 2024 10:08