JESENSKA HIT SERIJA

Popularni voditelj sa suprugom će putovati svijetom i tražiti odgovore na pitanja koja su ih oduvijek zanimala

Od listopada s emitiranjem kreće emisija koja će gledatelje prikovati uz ekrane. Riječ je o novom projektu popularnog glumca, pisca i komičara Craiga Fergusona. Obožavatelji će imati priliku pratiti ga u avanturama s njegovom suprugom Megan kojoj će ovo biti televizijski debi.

Nakon emisije ‘The Late Late Show’ u kojoj je osvojio srca gledatelja diljem svijeta, Ferguson se odlučio na novi projekt i to u suradnji s američkim lifestyle brandom GANT, povodeći se za njihovim credom ‘Never Stop Learning’. Naime, emisija naziva ‘Couple Thinkers’ pratit će Craiga i suprugu Megan na putu oko svijeta, a znatiželjan će par u svojim avanturama istraživati pitanja poput ‘Kada trebamo napustiti ovaj svijet?’, ‘Možemo li zaustaviti starenje’ i slično.

Supružnici Ferguson pitanja će postavljati najvećim živućim umovima današnjice, a odgovori će se publici prenositi na autentičan način, no, s dozom neizbježnog Fergusonovog humora.

I dok se mnogi pitaju koja je priča iza suradnje američkog odjevnog brenda i televizijske emisije, izvršni direktor GANTA Patrik Nilsson ima spreman odgovor:

- Od 1949., GANT radi na tome kako bi svijet bio bolje i ljepše mjesto kroz našu strast za američkom sportskom odjećom i cjeloživotnim učenjem. Odgovor na pitanje zašto radimo to što radimo je – zbog toga što učenje nikada ne prestaje. 'Never stop learning' - to je obećanje za svakodnevnim napretkom, obećanje da ćemo neprestano slušati i učiti kako bismo ostvarili kvalitetne i značajne odnose s našim kupcima. Ova TV-emisija izvrstan je primjer toga. S našim inovativnim proizvodima koji će olakšati njihov svakodnevni život, sigurni smo da će naši kupci pomoći GANTU da postane vodeći svjetski lifestyle brand.

‘Couple Thinkers’ je emisija namijenjena znatiželjnim ljudima, potiče raspravu i naglašava važnost učenja.

Planirano je njezino emitiranje u 70 zemalja svijeta, a tijekom šest epizoda, Craig i Megan razgovarat će sa svjetski poznatim stručnjacima kao što su Kimbal Musk (poduzetnik), Neil DeGrasse Tyson (astrofizičar), Daisy Robinton(znanstvenica), Jon Ronson (novinar), Jo Nesbø (pisac) i Arianna Huffington (spisateljica, novinarka i osnivačica Huffington Posta).

U prvom nastavku, glavna tema je održivost, a gost je Kimbal Musk koji vjeruje da svijet možemo prehraniti zdravom, ekološki uzgojenom, a ne prerađenom hranom.

‘Couple Thinkers’ je emisija namijenjena znatiželjnim ljudima, potiče raspravu i naglašava važnost učenja. Planirano je njezino emitiranje u 70 zemalja svijeta, a premijerno će se prikazati na GANT YouTube kanalu 9. listopada.

U nastavku pogledajte trailer showa:

Linker
24. travanj 2024 08:32