Zagreb, 120318.
Studio Hanza media.
Na fotografiji: Ivana Lovric, nova pjevacica grupe Colonija.

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX
sretne vijesti

Posebni blagdani: Pjevačica grupe Colonia otkrila je kako se zaručila

Ivana Lovrić doista ima razloga za slavlje. Pohvalila se kako ju je njezin partner zaprosio te je pokazala prsten.

Ivana Lovrić doista ima razloga za slavlje. Pohvalila se kako ju je njezin partner zaprosio te je pokazala prsten.

Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonia, na društvenim mrežama je podijelila sretnu vijest. Rođena Drnišanka objavila je fotografiju na kojoj se nasmiješena drži za bradu, a u prvom planu našao se zaručnički prsten. Na drugoj fotografiji pjevačica pozira u zagrljaju svog odabranika, no njegovo lice nije otkriveno. Uz fotografiju je samo dodala "zaručnica".

Inače, 30-godišnja Ivana koja je po struci inženjerka elektrotehnike, profesionalnu glazbenu karijeru započela 2012. godine kada je snimila s Lukom Nižetićem pjesmu "Nek padne mrak", a 2017. godine joj je osnivač grupe Colonia Boris Đurđević ponudio mjesto glavnog vokala, što je ona prihvatila i tako naslijedila Indiru Levak. Kako je vijest da Indira Levak odlazi iz Colonije šokirala javnost, Ivana se u to vrijeme morala nositi s nizom dobrih i loših reakcija na svoj dolazak. Na kraju ju je publika odlično prihvatila, a za Gloriju je ranije rekla da joj je najdraže to što na koncertima ljudi pjevaju njene pjesme na sav glas.

„U nijednom trenutku nisam pomislila da ću nekoga mijenjati ili zamijeniti. Inače sam tip osobe koji sve što radi voli prilagoditi sebi, pa sam tako odlučila i s Colonijom, učiniti je svojom. Obožavam Borisove pjesme od malih nogu i jako mi je drago što im mogu udahnuti novi život”, objasnila je tada pjevačica s diplomom Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Linker
26. travanj 2024 13:29