Pet zvjezdica

Poznata lica uživala u čarobnoj večeri otvorenja Aminess Khalani Beach Hotela u Makarskoj

Više od 300 uzvanika zabavljalo se na otvorenju prvog hotela u Makarskoj s pet zvjezdica.

Makarska je bila centar dobre zabave, više od 300 uzvanika uživalo je u bajkovito orkestriranom svečanom otvorenju najvećeg hotela u Makarskoj, Aminess Khalani Beach Hotela. Otvorenje se odvijalo u tri čina, prvi čin se odvijao u lobbyu i atriju, drugi čin na hotelskom bazenu dok je nastavak zabave bio na rooftopu hotela. Uzvanici su mogli razgledati hotel čijih se osam katova s 299 soba prostiru na najljepšoj kulisi - između očaravajućeg plavetnila mora i impozantnog Biokova. Kroz sve činove svečanog otvorenja uzvanike su provele voditeljice Bojana Gregorić Vejzović i Iva Šulentić.

image

Aminess Khalani Beach

PROMO
image

Lana Janjanin

PROMO

Hotelski lobby i atrij poslužili su kao prava kazališna scena prvog čina otvorenja tijekom kojeg je pijanistica Lana Janjanin svojim čarobnim skladbama uvela sve uzvanike u magičnu noć svečanog otvorenja hotela. Tijekom drugog čina uz hotelski bazen goste je svojim energičnim nastupom rasplesala Maya Azucena uz pratnju benda, a uzvanici su uživali i u izvedbi plesnog kolektiva Traumatic Arts.

image

Bojana Gregorić Vejzović

PROMO
image

Maya Azucena

PROMO

Završetak drugog čina uslijedio je nakon impozantnog vatrometa. Treći čin je bio samo za one željne predivnog pogleda, jer su se upravo za njega uzvanici uputili na rooftop hotela gdje su uz pomno biranu glazbu DJ-a nastavili dobru atmosferu, uz pogled koji se pružao na cijelu Makarsku rivijeru.

image

Iva Šulentić

PROMO

Aminess Khalani Beach Hotel svojom se impozantnošću pokazao kao pravi game changer na području Makarske. Luksuzne i prostrane sobe minimalističkog dizajna te očaravajući zajednički prostori djelo su renomiranog arhitekta Jerka Rošina i Studija Argentaria iz Sarajeva. Svi ljubitelji vrhunske gourmet ponude u hotelu će pronaći idealnu destinaciju za uživati u vrhunskim delicijama.

image

Luka Damarija i David Skoko

PROMO

Za gourmet ponudu zaduženi su bili najprepoznatljivija imena hrvatske gastro scene, poput Davida Skoke, Hrvoja Zirojevića, Melkiora Bašića, Luke Džamarije, Matije Bogdana i Igora Gudca, koji su svaki tanjur obogatili iznimnom tehnikom obrade najsvježijih namirnica lokalnih OPG-ova, a jela su sljubljivali s vrhunskim vinima vinarija Tomac, Skaramuča, Tomaz, Bura Mrgudić te vinarije Nuić. Ovako luksuzan Aminess Khalani Beach Hotel zasigurno će ispisivati zlatne stranice hrvatskog turizma, a boravak u njemu činit će uistinu nezaboravan doživljaj za sve goste.

image

Aminess Khalani Beach, hotelska plaža

PROMO
Linker
29. srpanj 2022 10:52