Radionica Glorije IN

Poznate mame otkrile kako se pripremaju za blagdane i na što se posebno pazi u njihovom domu

U organizaciji Glorije IN, kluba Šumica i Eventastica održane su najslađe pripreme za blagdane: na božićnoj radionici su poznate mame i njihovi mališani izrađivali medenjake i božićne ukrase.

Nevena Rendeli Vejzović, Alma Vukičević Bukvić, Sarah Josipović Jerić, Ivana Petković Čevra, Ana Volk, Teuta Mesaroš i brojne druge poznate mame i njihova djeca uživali su u nedjelju na Gloria IN radionici izrade božićnih ukrasa i medenjaka u klubu Šumica koji je samo za taj dan postao Candyland. Cure iz Eventastica uredile su prostor u pomalo netipičnom božićnom raspoloženju pa su dominirali ružičasti Orašari te bomboni i lizalice.

image

Nevena Rendeli Vejzović

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Alma Bukvić

NEJA MARKICEVIC CROPIX
image

Sarah Josipović Jerić

NEJA MARKICEVIC CROPIX

I dok su djeca uživala u malim kulinarskim i dekoracijskim izazovima, Nevena Rendeli Vejzović, Alma Vukičević Bukvić i Sarah Josipović Jerić otkrile su nam kako izgledaju pripreme za blagdane u njihovom domu. Ono što je zajednički zaključak je da blagdansko raspoloženje zbog djece počinje ranije, a i završava kasnije no što je to uobičajeno. Što su nam otkrile pogledajte u videu na Instagramu.

Mališani su kući ponijeli ukusne medenjake koje su sami ukrašavali kraljevskom glazurom tzv. royal icingom u blagdanskim motivima čije je dekoriranje vodio CukerLab, dok su za izradu ukrasa bile zadužene Little Stars by Nina čije su animatorice djeci ispunile snove pa su kući, zahvaljujući face paintingu, otišli kao tigrovi, leptiri, mačke...

image

Candyland kao tema radionice

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Za osvježenje se pobrinula Cedevita odnosno ‘Budi DOBRO. Budi CE‘ platforma za mentalno zdravlje koja je već više od tri godine pokretač optimizma u društvu. Djeca su zajedno s psihologicom Gabrijelom Ištuk pisala pisma Djedu Božićnjaku s naglaskom na nematerijalno, na obitelj i zajedništvo.

Radionica Glorije IN, kluba Šumica i Eventastica bila je savršen uvod u najveseliji mjesec u godini.

Linker
13. studeni 2023 19:39