Glam look

Prava ‘Mala sirena‘: Halle Bailey zablistala je u haljini inspiriranoj oceanom

U ulozi Male sirene našla se talentirana Halle Bailey, Melissa McCarthy utjelovila je zlu Ursulu, a Jonah Hauer-King Erica. Glumac Javier Barden u ulozi je kralja Tritona.

Krajem svibnja u kina dolazi očekivana adaptacija "Male sirene", kultnog animiranog filma iz 1989. godine koji je nastao po istoimenoj bajci Hansa Christiana Andersena. U Los Angelesu je održana premijera filma, a glumica Halle, koja je utjelovila Ariel ostala je u ulozi i zablistala je ispred fotografa poput prave sirene.

Glumica i pjevačica Halle Bailey je nosila sjajnu, reflektirajuću haljinu koja je inspirirana morskim dubinama - riječ je o custom made modelu modne kuće Valdrin Sahiti, a svjetlucava haljina podsjeća i na haljinu iz animiranog filma. Inače, očekuje se da će adaptacija biti hit na kino blagajnama te da će ostvariti veliku zaradu. Halle Bailey, koja je sa sestrom nastupala kao dio glazbene grupe Chloe x Halle, otkrila je da je ovo iskustvo snimanja zan nju bilo jedno od najljepših u životu.

image

Halle Bailey

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

"Jako sam uzbuđena oko ove verzije filma jer smo definitivno promijenili perspektivu u kojoj Ariel želi napustiti ocean samo zbog princa. priča je puno veća od toga, radi se o njoj, o njezinoj slobodi i onome što želi u životu", istaknula je i nadodala da ovom adaptacijom žele osnažiti žene. "Drago mi je da je Disney odlučio uključiti teme poput neovisnosti žene u svoje filmove", kazala je glumica. "Malu sirenu", čiji je redatelj Rob Marshall, u kinima možete pogledati od 25. svibnja.

Linker
19. travanj 2024 02:57