Stylish majka

Prvo je prošetala modnom pistom, a onda objavila fotografiju na kojoj doji kćer

Zlatna boja na licu i novorođena kćer u naručju, manekenka je ukrala show i nakon kontroverzne revije.

Drama se počela zakuhavati nakon showa modne kuće Schiaparelli, no manekenka Maggie Maurer odmah s piste pohitala je prema svojoj kćerkici. Maggie je prošle godine postala majka, a beba Nory-Jane bila je s njom prošle godine na velikim modnim događajima, pa tako i prije nekoliko dana na reviji visoke mode modne kuće Schiaparelli.

Nakon što je prošetala pistom u bijeloj haljini i lica potpuno obojanog u zlatnu boju, manekenka je u backstageu dojila malenu Nory-Jane, prekrivena samo zaštitnom folijom. Fotografiju je podijelila na Instagramu i oduševila svoje pratitelje, a ispod objave dobila je srca i poruke poput "ovo je najbolji look kojeg smo vidjeli".

image

Schiaparelli show

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Maurer je inače zaštitno lice kuće Schiaparelli i pojavila se u kampanjama kao i na revijama ove francuske kuće. Prošle godine pozirala je za brend u trudnoći, a to nije bio jedini put kada je pokazala trudnički trbuh u sklopu modnih predstavljanja - u veljači, na reviji dizajnerice Nensi Dojake za jesen/zimu 2022. godine nosila je "golu" haljinu dok je bila trudna, a za vrijeme trudnoće snimila je i nekoliko editorijala, između ostalih i onaj za njujorški brend Peter Do.

image

Trudna je nosila Nensi Dojaka reviju u veljači 2022.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 06:04