-Gloria-
Samobor, 160920.
Djani Stipanicev s obitelji u njihovoj kuci u Samoboru.

 NEJA MARKICEVIC/CROPIX
PREMIJERA PREDSTAVE

Samozatajna sutkinja: Đani Stipaničev u Komediju stigao sa suprugom koju ne viđamo često

Supružnici s kćerima Karlom i Lanom žive u bajkovitoj kući u Samoboru, a upoznali su se na čuvenim tribunjskim magarećim utrkama.

Premijerom predstave "Važno je zvati se Ernest Kazalište" zagrebačko kazalište Komedija napokon se vratilo kući, u svoju obnovljenu dvoranu. Režiju predstave potpisuje Ivan Plazibat, koji je uloge dodijelio Ronaldu Žlaburu, Filipu Juričiću, Nini Kaić Madić, Ani Magud, Mili Elegović, Vanji Ćirić, Draženu Bratuliću i Adnanu Prohiću.

Zanimljivo je da je hit komedija Oscara Wildea u Zagrebu prvi put izveden 1910., svega petnaest godina nakon londonske premijere, a otada se redovito izvodi u hrvatskim kazalištima. Premijeru obnovljenoj Komediji nije želio propustiti naš proslavljeni pjevač Đani Stipaničev, koji je na premijeru došao u društvu supruge, sutkinje Nelli Stipaničev, s kojom se rijetko viđa u javnosti.

Supružnici s kćerima Karlom i Lanom žive u bajkovitoj kući u Samoboru u kojoj su nas ugostili prije tri godine. Đani i Nelli upoznali su se na čuvenim tribunjskim magarećim utrkama. Popularni pjevač svojedobno je njihov susret opisao kao ljubav na prvi pogled, a nedavno je otkrio kako je ove godine podigao svoju diplomu profesora biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

image

Supružnici Đani i Nelli Sipaničev

TOMISLAV KRISTO CROPIX

"Ja sam profesor biologije kojeg je život odveo u različitim smjerovima, ali faks sam pošteno završio", izjavio je Đani Stipaničev, kojeg Komedijina publika pamti po nezaboravnim ulogama u mnogim mjuziklima i predstavama.

image

Glumica: Dajana Čuljak

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom i kustosom Joškom Tešijom

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj sa suprugom Željkom, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i Miljenko Puljić, ravnatelj Komedije

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Prizor iz predstave "Važno je zvati se Ernest"

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Glumica Petra Kurtela

TOMISLAV KRISTO CROPIX
image

Sopranistica Danijela Pintarić sa sestrom Antonijom

TOMISLAV KRISTO CROPIX
Linker
20. travanj 2024 11:48