NISMO SAME

Severina, Luka Modrić, Tarik Filipović i Massimo udružili snage za Humanitarni buvljak!

Brojni poznati podržali su udrugu i projekt Nisi sama - ideš s nama za žene oboljele od raka.

Na Humanitarnom buvljaku Udruge Nismo same naći će se unikatna haljina dizajnera Zorana Aragovića, majice s potpisom glazbene legende Mate Miše Kovača, dres s potpisom Luke Modrića, prvi otisak vinila Opće opasnosti s potpisima svih članova, Severinina majica s turneje..., a svoj su doprinos donacijama dali i Massimo, Mirjana Mikulec, Matija Vuica, Tarik Filipović te mnogi drugi.

image

Licitirat će se i za dres s potpisom Luke Modrića

VEDRAN PETEH/CROPIX

"Zahvaljujem svim divnim ljudima i tvrtkama koji su sve ove godine podržavali naš projekt i omogućili da osiguramo dostojanstven odlazak na liječenje za žene oboljele od raka", poručila je predsjednica Udruge Ivana Kalogjera na predstavljanju buvljaka na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

image

Suzana Kovačević, Irena Letica Ćurčić, Goranka Perc, Ivana Kalogjera

VEDRAN PETEH/CROPIX

Prvog vikenda u rujnu prolaznici mogli su saznati sve o radu i ciljevima udruge i Humanitarnog buvljaka s poznatima, koji će se održati u sklopu sajma InDizajn u Areni Zagreb od 23. do 25. rujna. Sva prikupljena sredstva namijenjena su projektu Nisi sama - ideš s nama, kojim se ženama oboljelim od raka osigurava besplatan taksi prijevoz na kemoterapije.

image

Voditeljica Danijela Trbović i Ivana Kalogjera

VEDRAN PETEH/CROPIX

Uz donatore projekt je podržao Ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom grada Zagreba, čija je pročelnica Romana Galić.

"Ne znam postoji li jedna akcija ove udruge koju osobno nisam popratila. Grad Zagreb je prepoznao aktivnost Udruge, podržava je na sve načine te ukazuje na važnost pomoći oboljelim ženama, pogotovo ako znamo da si jedna od četiri žene ne može priuštiti odlazak na terapije", izjavila je.

image

Glumica i pjevačica Mila Elegović

VEDRAN PETEH/CROPIX

Već 500 žena je koristilo uslugu besplatnog taksi prijevoza u sklopu projekta Nisi sama - ideš s nama, kažu organizatorice projekta.

Linker
19. travanj 2024 07:40