MICHAEL TRAN AFP
sve za ljepotu

Slavna glumica jedva je dočekala da se izuje iz štikli, pa ih je skinula već na ulici

Vjerojatno ne postoji žena koja nakon dugog partyja na kojem je nosila cipele s visokom potpeticom nije osjetila bol i jedva čekala skinuti ih. A čini se da ni poznate dame nisu imune na isti problem.

Vjerojatno ne postoji žena koja nakon dugog partyja na kojem je nosila cipele s visokom potpeticom nije osjetila bol i jedva čekala skinuti ih. A čini se da ni poznate dame nisu imune na isti problem.

Eva Longoria ovih se dana družila s kolegama u Los Angelesu na svečanoj dodjeli nagrada "Žene u Hollywoodu",a među dobitnicama je bila i Eva. 48-godišnjakinja izgledala je glamurozno u elegantnoj slip haljini na šljokice modnog brenda Ralph Lauren. No, čini se kako joj cipele i nisu bile najudobnije. Naime, nakon dobre zabave paparazzi su snimili Evu kako skida štikle već na ulici. Situacija je to u kojoj se našlo mnogo žena, pa se tako čini da ni glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Očajne kućanice" nije imuna na bol koju može prouzročiti dugotrajno nošenje cipela s visokim potpeticama.

image

Ni Eva nije imuna na bol od štikli

ALEXJR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Eva Longoria proslavila se početkom 2000-ih u poznatoj američkoj seriji "Očajne kućanice" gdje je glumila atraktivnu, ali i zabavnu Gabrielle Solis. Nakon toga nizala je brojne uspjehe, postala zaštitno lice brenda L‘Oreal, a za vrijeme snimanja spomenute serije, bila je jedna od najbolje plaćenih glumica. Ipak, iako je u karijeri nizala brojne uspjehe, u privatnom životu joj nisu cvjetale ruže

image

Glumica je izgledala zanosno u haljini modnog brenda Ralph Lauren

MICHAEL TRAN AFP

Prvi brak s glumcem Tylerom Christopherom, kojeg je upoznala na snimanju dramske serije "General Hospital", trajao je samo dvije godine. Za osam godina mlađeg košarkaša Tonyja Parkera udala se 2007. godine i baš kada je pomislila da joj sreća napokon kuca na vrata, saznala je da ju je suprug varao. Košarkaš i glumica su se službeno razveli 2011. godine. Ipak čini se da za nju vrijedi ona poslovica "treća sreća", jer je sreću pronašla s redateljem i producentom Joseom Bastonom, s kojim se vjenčala 2016. godine, a par zajedno ima petogodišnjeg sina Santiaga Enriquea.

Linker
26. travanj 2024 13:56