VELIKA NAGRADA

Spekatakl u Vegasu privukao zvijezde: Kylie Minogue i David Beckham među ljubiteljima oktanskog adrenalina

S obzirom na to da se Velika nagrada Formule 1 prvi put nakon osamdesetih vozila u Las Vegasu naravno da su svi željeli biti viđeni.

Viva Las Vegas!, bila je poruka okranskog spektakla u Las Vegasu, u "gradu grijeha" u kojem su ovih dana boravili najbrži svjetski vozači, a cijelu paradu bolida u podnožju hotela i kockarnica nisu željele propustiti niti najveće zvijezde današnjice. Tako su prije utrke kroz boksove timova Formule 1 prodefilirali glazbenici, glumci, bivši sportaši i kuhari.

Velika utrka Las Vegasa održana je u subotu u 22 sati po lokalnom vremenu (nedjelju u sedam sati ujutro kod nas) pa su mnogi za subotnji izlazak odabrali uživanje u još jednom showu koju su priredili vozači bolida, a u kojem je još jednom pobijedu odnio Nizozemac Max Verstappen, vozač za momčad Red Bulla.

A u spektaklu uz legendardnu ulicu Strip uživali su David Beckham sa sinovima Brooklynom i Cruzom, pjevačica Kylie MInogue koja se družila s glumcem Terryjem Crewsom te glazbenica i poduzetnica Rihanna koja je stigla s reperom A$AP Rockyjem.

image

Kylie Minogue i Terry Crews

MARK THOMPSON GETTY IMAGES VIA AFP
image

Terry Crews i Kylie Minogue

MARK THOMPSON GETTY IMAGES VIA AFP
image

Brooklyn Beckham

STEPHEN GREATHOUSE/SHUTTERSTOCK
image

David Beckham

JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
image

Cruz Beckham

JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

U druženju s momčadima Formule 1 uživala je i Paris Hilton, dok je glazbenik Justin Bieber dobio čast zastavom označiti kraj utrke.

image

Poduzetnica i influencerica Paris Hilton i glumica Nina Dobrev

ANGELA WEISS AFP
image

Justin Bieber

JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Veliku nagradu Las Vegasa nisu propustile ni bivša skijašica Lindsey Vonn te glumica i model Cara Delevingne, ali i glumac Casey Affleck te najseksi muškarac godine, glumac Patrick Dempsey. Ipak, najviše pozornosti među timovima Formule 1 izazvale su sportske legende Shaquille O‘Neal i Usain Bolt.

image

Cara Delevingne

STEPHEN GREATHOUSE/SHUTTERSTOCK
image

Glumac Patrick Dempsey

ANGELA WEISS AFP
image

Trkačka legenda Usain Bolt

ANGELA WEISS AFP
image

Bivši košarkaš Shaquille O‘Neal i šef Red Bull momčadi Christian Horner

ANGELA WEISS AFP

Na događanjima vezanim uz Formulu 1 u Las Vegasu viđen je i glumac Brad Pitt koji trenutačno snima film u kojem glumi vozača bolida Sonnyja Hayesa pa je ove godine već viđen na utrkama, a čak su i trenutačni vozači Formule 1 sudjelovali u snimanju filma.

image

Brad Pitt

EDITORIAL/PROFIMEDIA BRETT FARMER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
04. prosinac 2023 07:05