najveća podrška

Sve više se nazire trbuščić: Trudna Hana došla na Grašin koncert u Splitu u neočekivanom izdanju

Nakon koncerta u Zagrebu, Petar Grašo pjevao je i u rodnom Splitu, a tamo ga je došla podržati njegova supruga Hana Huljić koju je čak spomenuo u jednom trenutku.

Splitska Spaladium Arena jučer se orila od pjesama Petra Graše koji je oduševio čak 12 tisuća ljudi energijom i poznatim stihovima. Obožavateljima je, baš kao i u Zagrebu, priredio nezaboravan spektakl, a došla ga je podržati i njegova supruga Hana Huljić s mamom Vjekoslavom Huljić i ocem Tončijem Huljićem.

Hana i njezina majka sjedile su visoko na tribinama, a sva pažnja bila je usmjeren na Hanu i njezin trudnički trbuščić koji se svakog dana sve više nazire. Za ovu posebnu prigodu odjenula je satensku kratku haljinu na preklop u smaragdno-zelenoj boji, a od detalja imala je crnu torbicu. Inače, Vjekoslava sutra, 27. ožujka slavi 59. rođendan, na isti dan kada i dizajner brenda Arileo Jurica Pirić, koji je dizajnirao Haninu vjenčanicu.

image

Hana je nosila satensku zelenu haljinu u kojoj joj se nazirao trudnički trbuh.

PAUN PAUNOVIC/CROPIX

Čitajte i: Najbolji rođendanski tulum: Petar Grašo uspio nadmašiti samog sebe, na koncert mu došli i brojni poznati prijatelji

Simpatičan trenutak na koncertu bio je kada je Grašo vidio natpis u publici "Di je Hana", nasmijao se i znatiželjnom obožavatelju tijekom izvođenja pjesme "Srce za vodiča" poručio da je "Hana gore". Publika je na njegov komentar počela pljeskati i još jače pjevati.

image

Simpatičan transparent na kojeg je Grašo odgovorio.

JADRAN BABIĆ

"Ovo je bio jedan preveliki val energije, prepun sam dojmova, ovo je prije i poslije svega moj grad i to uvijek sa sobom nosi veliku odgovornost i nije lako. Toliko dobre energije, 140ak minuta bez pauze energije, je nešto što je fantastično!", podijelio je Grašo dojmove nakon koncerta.

image

Petar Grašo publici je priredio spektakl.

PAUN PAUNOVIC/CROPIX

Hana i Petar vjenčali su se u Splitu prošlog mjeseca, a početkom srpnja na svijet će stići njihovo prvo dijete - kćerkica.

U publici su osim Hane, Vjekoslave i Tončija bila i druga poznata lica iz hrvatskog i regionalnog javnog prostora poput tekvandoašica Lucije i Ane Zaninović, pjevačice Nede Ukraden, supruge Joška Čagalja Joleta, Ane Čagalj, te glazbenika Ivana Huljića, sina Vjekoslave i Tončija Huljića te Grašinih roditelja Snježane i Zorana.

Dva koncerta u prepunoj zagrebačkoj, te splitskoj areni, početak su turneje Petra Graše koji s koncertima nastavlja u Ljubljani, Skoplju, Beogradu, ali i u Puli, Šibeniku i brojnim drugim gradovima.

image

Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić.

JADRAN BABIĆ
image

Snježana i Zoran Grašo.

JADRAN LAZIĆ
image

Ana Čagalj

JADRAN BABIĆ
image

Ivan Huljić

JADRAN BABIĆ
image

Neda Ukraden

JADRAN BABIĆ
image

Lucija i Ana Zaninović

JADRAN BABIĆ
Linker
25. travanj 2024 09:52