najbolja izdanja

Svi su došli na omiljeni festival! Spielberg, Oprah, Craig, Lawrence, Hudson premijerno!

U kanadi se održava jedan od najznačajnijih svjetski filmski festivala koji je okupio brojne filmske zvijezde među kojima je i Daniel Craig koji ima glavnu ulogu u Netflixovom filmu ‘‘Glaass Onion‘‘ s vrtloglavim budžetom od 469 milijuna dolara.

Dok Velika Britanija tuguje za kraljicom Elizabetom II., u Kanadi, jednoj od zemalja Commonwealtha u jeku je Toronto International Film Festival, najznačajnija filmska smotra u toj zemlji i jedan od najutjecajnijih u svijetu. Na festivalu su se okupila najznačajnija filmska imena, a tamošnji crveni tepih opravdao je svoje značenje. Glumice poput Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Michelle Williams i pjevačke zvijezde Taylor Swift zasjale su u svojim najboljim izdanjima promovirajući svoje nove filmove.

image

Taylor Swift zlatnoj haljini metalnog sjaja

GEORGE PIMENTEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Oprah Winfrey i glumac Tyler Perry na premijeri filma "Sydney"

GEOFF ROBINS/AFP/PROFIMEDIA
image
SAM SANTOS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Glumica Michelle Williams diskretno je pokazala trudnički trbuščić

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA
image

Steven Spielberg sa suprugom Kate Capshaw

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
image

Glumac Daniel Craig glumi u Netflixovom filmu ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery‘

CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na festival je stigao i Steven Spielberg koji promovira ‘‘The Fabelmans‘‘, poluautobiografski film o mladom ambicioznom redatelju. Crvenim tepihom prošetao je i Daniel Craig bivši agent 007 koji je promovirao Netflixov film ‘‘Glass Onion - A Knives Out Mystery ‘‘ snimljenim s mega budžetom od vrtoglavih 469 milijuna dolara. Festival traje do 18 rujna. dan prije kraljičinog sprovoda kada će i u Kanadi, biti proglašen dan žalosti.

Linker
17. travanj 2024 00:07