Zbogom starenju

Tajna je u kavijaru! Zvijezde zablistale na predstavljanju luksuzne anti-age kozmetike

Hrvatskom tržištu predstavljeni su vrhunski profesionalni beauty proizvodi s potpisom Ingrid Millet koji su zaintrigirali mnoge.

Ingrid Millet Paris brend je koji je još 1972. prvi u svijetu kozmetike otkrio snagu učinka kavijara u borbi protiv starenja kože. Temeljeni na avangardnom ukusu za rijetke sastojke osnivačice brenda gospođe Ingrid Millet te inovativnosti koja donosi vidljive rezultate na koži, došli su do nevjerojatnog otkrića kako je kavijar prirodno bogat hranjivim tvarima neophodnim za regeneraciju kože, te pospješuje obnovu energetskih zaliha i pruža izuzetan biorevitalizirajući i pomlađujući učinak na kožu. Bio je to trenutak koji je promijenio budućnost kozmetologije. Nakon što je otkrila potencijale kavijara, Ingrid Millet je kavijar pretvorila u glavni sastojak svojih proizvoda.

image

Kao ambasador brenda luksuzne kozmetike pojavljuje se glazbenica Danijela Martinović.

MARIO POJE

Hrvatskom tržištu predstavljena je vrhunska profesionalna kozmetika Ingrid Millet. Kao ambasador brenda luksuzne kozmetike pojavljuje se glazbenica Danijela Martinović koja je sinoć zajedno uz brojne poznate dame, žene iz biznis svijeta, doktore te vlasnike poliklinika i beauty salona predstavila tajnu vrhunske njege kože s kavijarom.

Na predstavljanju su još tako nazočili: Dr.Jelena Jakić, Iva Radić, Karmen i Iva Ninić, Monika Olujić, Kristina Radić, Anamarija Brkić, Mirna Maras, Ivana Tolj, Ksenija Kamenski, Izabela Martinović, dr.Nikola Milojević te brojni drugi.

image

Kristina Radić

MARIO POJE

Od tada Ingrid Millet prati žene kroz život, pružajući im kroz sofisticirane teksture - vrhunsku njegu kože. Zahvaljujući inovativnosti, dragocjenim sastojcima koje koristi u svojim proizvodima, te tehnološki naprednim formulama postali su jedan od najluksuznijih i najcjenjenijih kozmetičkih brendova u svijetu. U proizvodima se koristi najcjenjeniji svjetski kavijar - Beluga, čija cijena na tržištu doseže do čak 36.000 eura po kilogramu.

Kavijar se nabavlja se od najstarijeg i najcjenjenijeg distributera kavijara Kaspia, te je isključivo europskog porijekla.

image

Danijela i Izabela Martinović

MARIO POJE

Čitajte i: Na premijeri dirljive predstave zablistale poznate fashionistice i nenadmašiva Bojana Gregorić

Zaštitnom licu Ingrid Millet kozmetike za Hrvatsku, glazbenoj divi Danijeli Martinović, protokoli njege kože visoko su na listi prioriteta.

"Jako sam disciplinirana kada je u pitanju njega lica, i to je uvijek kod mene mali ritual. Već godinama o mome licu brine dr.Jelena Jakić, no kada je u pitanju kućna njega upravo je kavijar moj favorit i to zbog svojih visokohranjivih sastojaka jer je upravo kavijar najjači u obnovi kože i sprječavanju nastanka bora. Proizvodi luksuzne francuske kozmetike Ingrid Millet zaista pružaju vidljiv učinak!", rekla je pjevačica.

Već više od 50 godina, Ingrid Millet kao vodeći brend u medicinskoj kozmetici prisutan je u nekoliko tisuća beauty klinika, salona ljepote te najpoznatijih Spa i Wellness centara diljem svijeta. Također dobitnici su i mnogobrojnih nagrada uključujući Beauty Oscara, a proglašeni su i najboljim internacionalnim brendom u medicinskoj kozmetici 2020. godine.

Među uzvanicima bila su i mnoga druga poznata lica.

image

Astrid Čada i Ana Mogulić

MARIO POJE
image

Iva Ninić, Karmen Ninić i Anamarija Brkić

MARIO POJE
image

Monika Olujić i Sandra Kuduzović

MARIO POJE
image

Ana Babić i Izabela Martinović

MARIO POJE
image

Ana Vlačić Pernich, Mirjana Lovaković i Mateo Blaškić

MARIO POJE
image

Ivana Tolj, Nikola Milojević i Ksenija Kamenski

MARIO POJE
image

Jelena Jakić

MARIO POJE
image

Monika Olujić

MARIO POJE
image

Nataša Brunović

MARIO POJE
Linker
19. prosinac 2022 05:47