Livio Andrijić
u ludoj kući

Tony Cetinski još jednom pokazao veliko srce

Zagrebačko kazalište 'Luda kuća' bilo je pretijesno za sve željne dobre zabave i druženja. Gotovo trosatnim koncertom za najveće fanove i brojne novinare, veseli, nasmijani i prije svega opušteni Tony, ponajprije se svima želio zahvaliti na godinama podrške i praćenja, ali i najaviti ono o čemu se već naveliko piše.

Pored iznimne popularnosti i dugogodišnje uspješne karijere ali i ljubavi prema glazbi koju živi svaki dan, Tony Cetinski još jednom pokazao veliko i nesebično srce. U kazalištu Luda kuća u Zagrebu održao je koncert gdje se prikupljao prihod za obitelji Mujkanović-Krmelić, koja je prevarom ostala bez obiteljskog doma, nakon čega se supruga teško razboljela, pa suprug brine o njoj i troje djece, Tony Cetinski uključio se u humanitarnu akciju, kojom se želi pomoći. 'Ja se bolje držim s obzirom da sam u boljoj financijskoj situaciji, ali to su emotivni trenuci i gledati jednog oca koji nije bolestan, koji je spreman i koji hoće raditi, ima snagu, ima volju, ima prekrasnu obitelj i onda ga gledat u suzama jer ne zna više gdje će od silnih problema. To je teško', rekao je nedavno Tony Cetinski.

Turneja pod nazivom 'Samo ljubav tour' počela je ovoga ponedjeljka u zagrebačkoj 'Ludoj kući', gdje je Tony izveo svoje najveće hitove i pozvao sve da se uključe u akciju i pomognu.

04.03.2019., zagreb, luda kuca.

najava koncertne turneje.

Na fotografiji: Toni Cetinski.

Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić
Mario Draušnik
04.03.2019., zagreb, luda kuca.

najava koncertne turneje.

Na fotografiji: Toni Cetinski.

Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić

Nastupi u nekim od najuglednijih regionalnih koncertnih prostora tek su dio glazbenog iznenađenja. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno 'uhvatiti' mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije. Tijekom turneje očekuju nas koncerti na različitim, sve odreda atraktivnim lokacijama, stadionima, Arenama, tvrđavama, u cijeloj regiji.

Mario Draušnik
Ana i Rene Bitorajac, Mario Petreković
Mario Draušnik
Miroslav Rus, Nela Đinđić i Marko Kutlić

Linker
18. travanj 2024 22:59