Rio de Janeiro, BRAZIL - Supermodel Gisele Bündchen is enjoying the single life with a fun night at Rio de Janeiro‘s world-famous Carnival.

BACKGRID USA 19 FEBRUARY 2023,Image: 757234480, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL, Model Release: no, Pictured: Gisele Bündchen, Credit line: DESI/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

 DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Radi punom parom

Tranformacija nakon razvoda: Gisele na ovim fotkama izgleda neprepoznatljivo

Nakon što je početkom godine snimila editorijal za Louis Vuitton kolekciju, manekenka je iznenadila potpunom transformacijom za cijenjeni časopis.

Nogometaš Tom Brady najavio je da se povlači iz sporta početkom ove godine, no zato njegova bivša supruga Gisele Bündchen ne usporava sa svojom karijerom. Brazilska manekenka pozirala je za talijansko izdanje magazina Voguea i na njemu izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Gisele se, najčešće, u snimanjima tijekom karijere pojavljivala u prirodnom izdanju, s raspuštenom plavom valovitom kosom i minimalnom šminkom na licu, pa je ova transformacija pokazala drugo lice slavne manekenke. Pozirala je s crvenom perikom, teatralnim make-upom i potpuno tankim, iscrtanim obrvama, a nosila je haljinu od šifona talijanske luksuzne kuće Valentino. Inače, ovo je njezina prva naslovnica nakon što se u listopadu prošle godine razvela od Bradyja, nakon 13 godina braka.

Dio editorijala s manekenkom, kojeg je snimio fotograf Rafael Pavarotti, su fotografije na kojima nosi platinastu periku u obliku bob frizure, kao i crnu kratku kosu te kovrčavu crvenu periku. Dok je dio komentatora oduševljen njezinom transformacijom, neki od pratitelja pak smatraju da izgleda loše i poput "demonskog stvorenja".

Inače, Gisele i Tom službeno su objavili razvod u listopadu prošle godine, no prije toga par je sve riješio iza zatvorenih vrata. Podijelili su imovinu i dogovorili se oko skrbništva, a zatim podnijeli zahtjev za razvodom, kako bi zaštitili djecu i sebe od medijskih natpisa. Nogometaš i manekenka u braku su dobili dvoje djece - 12-godišnjeg sina Benjamina i devetgodišnju kćer Vivan, a Brady iz prijašnje veze ima i 15-godišnjeg sina Jacka.

Navodno je Gisele ta koja je odlučila pokrenuti pitanje razvoda, a kako je prenio izvor blizak paru - dala mu je nekoliko prilika da popravi stvari, što se nije dogodilo. Ono što mu je manekenka najviše zamjerila je posvećenost poslu više nego obitelji i njihovom zajedničkom životu.

Linker
25. travanj 2024 06:00