Zvijezde pjevaju

Tri desetke za energične rokere Lovru i Vjeku, publika izbacila Anu i Alena

Suveren nastup muškog pjevačkog para nagrađen je najvišim ocjenama već u trećoj emisiji sezone, što se dosad nikad nije dogodilo.

Pale su prve tri desetke u ovoj sezoni showa „Zvijezde pjevaju” - osvojili su ih mladi glumac Lovro Juraga i mentor Vjeko Ključarić odličnom izvedbom pjesme pobjednice Eurosonga „Zitti e Buoni” talijanske rock grupe Maneskin. Muški pjevački par oduševio je publiku i žiri, nastup je prštao emocijama i energijom, a bilo je tu i „uvrtanja kablova i padanja interneta” kako je rekao član žirija Marko Tolja. Suveren nastup nagrađen je najvišim ocjenama već u trećoj emisiji sezone, što se dosad nikad nije dogodilo, rekao je voditelj Duško Ćurlić.

Pravu poslasticu izveo je i ženski par – glumica Lucija Šerbedžija i mentorica Ivanka Mazurkijević odrepale su „Ne može” Vojka V. i šarmirale Danijelu Martinović, Battifiacu i Tolju. Članovi žirija odlično su se zabavili, a i složili su se da nisu očekivali ovakvo Lucijino snalaženje u reperskim vodama. Za svoj su nastup Lucija i Ivanka osvojile tri osmice.

image

Energično, atraktivno i odlično otpjevano: Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

ZVIJEZDE PJEVAJU

Show su napustili voditeljica Ana Radišić i mentor Alen Đuras koji su izveli pjesmu „NLO” pjevačice Miach. Premda su od žirija dobili solidne ocjene, publika je mislila drugačije i Ana i Alen morali su se pozdraviti s daljnjim nastupima. Ipak, Ani je drago što je stekla ovo iskustvo jer joj je bilo zanimljivo promatrati samu sebe kako se snalazi iz situacije u situaciju. Pored toga, dosad se, kako je rekla, nije usudila pjevati ni pred bratom, pa je ovo za nju golem iskorak.

image

Ana Radišić i Alen Đuras unatoč solidnim ocjenama žirija morali su napustiti show

DARIO NJAVRO ZA HRT
image

Zsa Zsa i Ivan Pažanin ne osvajaju puno bodova, ali publika ih voli

ZVIJEZDE PJEVAJU

Mišljenje žirija i publike razilazilo se i u slučaju chefa Ivana Pažanina i njegove mentorice Zsa Zse – za izvedbu „Ramone” Psihomodo popa dobili su 15 bodova, jer Ivan „nije pogodio nijedan ton”, kako je rekao Tolja. No, dvojac je nesumnjivo zabavan, a i publika ih voli, pa ćemo ih gledati i sljedeće subote, baš kao i Davora Jurkotića i Ginu Damjanović kojoj je u subotu bio rođendan. Davor napreduje, složio se žiri, pa su za „Dramu” Leta 3 on i Gina osvojili solidna 23 boda. Dalje idu i Boris Banović i Ivana Kindl koji su prošli dalje s pomalo sirovom izvedbom „Rebell Yell” Billyja Idola koju je žiri pohvalio te Jelena Perčin i Bojan Jambrošić. Starim hip-hop hitom „Push It” benda Salt-N-Pepa pokazali su da funkcioniraju i u veselijim pjesmama, a Jelenin su nastup članovi žirija ocijenili kao uvjerljiv, točan i seksi.

Linker
25. travanj 2024 15:07