Pr
izbor za miss

Vlatka Pokos se vratila iz Kanade i sve iznenadila vrlo izazovnim stylingom

Iako je početkom godine spakirala kofere i otputovala u Kanadu, Vlatka Pokos se vratila kako bi po deseti, jubilarni put vodila izbor Miss Alpe Adria International u istarskom Novigradu.

Nakon nekoliko mjeseci izbivanja voditeljica Vlatka Pokos se vratila u Hrvatsku isključivo za ovu priliku. Stigla je na poziv vlasnika licence za Hrvatsku i suvoditelja programa Borisa Kosmača, a privukla je pozornost svojim izazovnim stylingom.

Pr

Naime, čini se da je svoje modne uzore pronašla u holivudskim zvijezdama koje već nekoliko sezona ne izlaze iz prozirnih haljina. Vlatka Pokos je jednako kao što to nose pjevačica Rihanna i model Kendall Jenner odjenula haljinu ispod koje se vidjelo donje rublje, a koja je ukrašena cvjetnim aplikacijama. Osim što je bila zadužena za vođenje programa, voditeljica je i otpjevala svoju pjesmu "Na dohvat ruke" i time se pridružila drugim izvođačima na izboru kao što su Amir Kazić Leo te Jaques Houdek.

Pr

Ove je godine na izboru Miss Alpe Adria International pobijedila Talijanka Piana Giorgia, dok je drugom pratiljom proglašena hrvatska predstavnica Anamarija Franulović.

Pr

Pr

Linker
20. travanj 2024 15:11